– MÅ LADE BATTERIET: Daglig leder Anita Skog hos Balansen setter selv svært stor pris på noen avslappende stunder i spaanlegget. – Det er helt avgjørende at folk setter av tid til å lade batteriet.

Den rette balansen

Skrevet for Balansen

I snart ti år har Balansen gitt bodøfolket et bedre liv. Nå investerer de to millioner kroner for å bli enda bedre.

– Vår beliggenhet i sentrum passer oss perfekt og vi har da også laget skreddersydde løsninger slik at folk kan trene eller bruke spa-avdelingen før de går på jobb, i lunsjpausen eller før de drar hjem, sier daglig leder i Balansen, Anita Skog.

Komplett tilbud

Hver uke er det 800-1.000 personer innom Balansen som på sin side har 10 årsverk fordelt på 42 personer for å lage et komplett tilbud. Blant annet ved å tilby spesialister innen pilates, yoga, spinning, styrke og koordinasjon.

– Dagens tilværelse har blitt en litt småskummel versjon preget av mye stillesittende arbeid, stress, tidsklemmer og en følelse av at du må være tilgjengelige 24/7, sier Skog.

En sunn sjel

Balansen har primært voksne kunder som sitt primær-marked og for Anita Skog er det viktig å understreke viktig-heten av å holde kropp og sjel i god form.

– Du får aldri tid til  ting, du må ta den tiden du trenger, understreker den entusiastiske gründeren.

Etter å ha lagt ned tusenvis av timer på å bygge opp Balansen, er det med ektefølt begeistring at Skog nå ser hvordan sentrum har blom-stret de siste årene.

– Forvandlingen er helt magisk og det gir oss her i bedriften en ektefølt stolthet over å få være med på denne oppturen, sier Skog.

Livsstilsbyen

Som driver av en livsstilsbedrift er hun også levende opptatt av at Bodø skal være en livsstilsby, noe Skog mener det er på god vei til å bli:

– Havørn, padling, god trening og avslappende spatilbud er en perfekt kombinasjon i så måte, konkluderer Anita Skog.