Den trygge veien hjem

Det er noen ord som har en større betydning enn andre. Vei er et slikt ord. Et ord som rommer så mye. Et ord du stadig vekk møter på livets vei.

De få meterne første gang du lærte å sykle.

Skoleveien.

Veien videre, studievalgene.

Den fristende veien ut.

Den du tar når du skal opp og frem.

Veien inn i fremtiden.

Veien som alltid fører deg hjem. Der hvor noen venter på deg. Hvor noen har tent et lys i vinduet.

Saken fortsetter under bildet.

LIDENSKAP OG STOLTHET

For medarbeiderne i Nordasfalt er veien en jobb. Men det er mer enn det. Det er også en lidenskap.

En iboende stolthet.

For våre folk vet hvor viktig veien er. For nettopp deg. Og dine.

En god vei skal være usynlig. Du skal ikke merke at du kjører på den, den er bare et middel til å komme fra A til B. Andre ganger er den selve målet.

Reisen.

Turen.

Inntrykkene.

Saken fortsetter under bildet.

I år har våre folk lagt ut 200.000 med asfalt. Det tilsvarer to millioner kvadratmeter. Det er 333 fotballbaner.

Det tilsvarer å legge asfalt på veistrekningen fra Bodø til Mosjøen.

BROENE DU MÅ KRYSSE

Men du kommer deg ikke frem sånn helt uten videre. Det finnes alltid en bro du må krysse. Det er våre fagfolk innen rehabilitering sørger for at alt er i orden. Det er disse folkene som sørger for rekkverk og autovern. Kulverter og stikkrenner.

Igjen, ikke ting du tenker på til daglig, men livsviktige detaljer som er med å skape en trygg vei der du og familien ferdes.

Noen ganger i livet kan du bli nødt til å ta noen omveier. Men også disse skal være kvalitetssikret. Du må bruke litt ekstra tid, men du kommer trygt frem.

Saken fortsetter under bildet.

GODT JOBBA

For medarbeiderne våre er lukten av nylagt asfalt lukten av fremskritt. Våre folk kjenner på en dyp tilfredsstillelse når noe som har vært slitt og brukt fremstår som noe helt nytt.

Lite slår den følelsen som du får når du kan ta vekk skiltene som forteller om veiarbeid. Når du kan pakke ned utstyret og kaste et siste blikk på jobben som er utført. Vel vitende om at det snart kommer en bil, en buss, et vogntog, en sykkel.

Saken fortsetter under bildet.

Vi bor i distriktet, men vi skaper sentrale verdier. Det å sørge for at folk og last kommer seg frem er helt avgjørende for å få dette til.

Det er derfor vi i Nordasfalt er så stolte av medarbeiderne våre. De som står der ute, i regn, vind og sludd. Som vet at hardt arbeid og høy kvalitet er det som må til for at alt skal bli bra til slutt.

God tur, da!

Du kan lese mer om Nordasfalt her.