EN EKTE UTFORDRING: Noen ganger dukker det opp en mulighet du ikke kan si nei til. Noen ganger er det drømmejobben som ligger klar. Griper du sjansen?

– Denne jobben
er ikke for alle

Her skal vi være helt ærlige. Denne stillingen er ikke for hvem som helst. Men den er alt du drømmer om.

Noen ganger dukker det opp en mulighet du ikke kan si nei til.

Noen ganger er det drømmejobben som ligger klar.

Griper du sjansen?

Vi trenger deg som liker systematikk og er god med tall. Du som kan avstemme og sikre at hele regnskapet stemmer ved periodeavslutning. Du har stor tallforståelse, samtidig som du er nøyaktig og presise i ditt arbeid og din væremåte.  

Du er en person som stortrives med å følge opp uavklarte poster i regnskapet. Finner du avvik, så ser du på dette som utfordringer som skal løses og dokumenteres på en korrekt måte. Du ser og foreslår forbedringer, som gjør at potensialet for avvik reduseres i fremtiden. 

AUTOMATISERE - EFFEKTIVISERE

Du er trygg i din rolle, deler gjerne din faglige kompetanse med andre i teamet og på kontoret. Du liker å jobbe med ulike og varierte kunder og kompliserte regnskapsmessige problemstiller. Samtidig som du er genuint opptatt av å utnytte teknologien, automatisere og effektivisere så mange prosesser som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

 INTERAKTIV HVERDAG: Hos Intunor får du jobbe i et unikt grensesnitt mellom avansert teknologi og ekte mennesker. Det blir ikke bedre enn det.

INTUNOR er et norskeid selskap spesialisert på automatisering av forretningsprosesser i SMB-segmentet. Siden oppstart i 2018 har INTUNOR vokst til å bli en ledende aktør innen tjenesteleveranse og produkter tilknyttet forretningsstøtte. Med nærmere 200 ansatte og virksomhet i 11 land leverer vi daglig et bredt utvalg av tjenester til våre ca. 2 500 kunder.

NÅ TRENGER VI DEG

Men vi har behov for flere folk. Slik som deg. Du som alltid har stor glede av å holde et overvåkende blikk på regnskapstallene, innbyrdes sammenhenger og at regnskapet blir både korrekt og forståelig for de som skal bruke det til å ta de riktige beslutningene for sin bedrifts fremtid. Du er også den gode sparringspartneren til våre kunder som trenger støtte i vanskelige beslutninger.  

Du er en person som vet hvor viktig det er med kontroll, systematikk og struktur. Du legger opp gode rutiner for å kvalitetssikre ditt eget arbeid.

ANSVAR, FRIHET OG UTFORDRINGER

 Ja, det er mye å forholde seg til. Det er derfor vi gjerne vil ha nettopp deg. Du som vet hva som må til. Du som har kunnskapen og erfaringen som trengs i en senior rolle. Du som vil være med på å gjøre INTUNOR enda bedre.

Hos INTUNOR får du en nøkkelposisjon. Du får ansvar, frihet og faglige utfordringer.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med:

Helene Dyb Aarøe

Mail: [email protected]

Mobil: 924 16 731

Barbro Flygt

Mail: [email protected]

Mobil: 41445361