BANEBRYTENDE TEKNOLOGI: Det nye lakseslakteriet Salten N950 er et av Norges mest moderne.

Denne sjansen får du aldri igjen

Vil du lede en banebrytende bedrift langs verdens vakreste kyst? Her kommer en mulighet du nesten aldri får.

Vi skal ikke skryte, men nettopp denne jobben er faktisk helt unik. Hvorfor? Fordi den rommer kun én ting: Uendelige muligheter!

Hvilken bedrift snakker vi om? Jo, Salten N950. Et av Norges mest moderne lakseslakterier. Her er alt bygget opp fra grunnen, hver detalj er gjennomtenkt. Det er ultramoderne teknologi i alle ledd.

Saken fortsetter under bildet.

 ETTERSPURT PRODUKT: Laksen fra bedriftene i Salten Aqua-gruppen er meget etterspurt og holder svært høy kvalitet.

FREMTIDENS BEDRIFT

Vi snakker om robotisert pakking og palletering. Banebrytende etterkjøling. Elbedøver og bløggerobot. For å bare nevne noe. Fabrikken har en slaktekapasitet på rundt 200 tonn laks per skift.

Og nå jakter vi på deg som skal lede Salten N950. Her får du stor frihet til å utforme din visjon, i tett samarbeid med dedikerte medarbeidere og eiere som brenner for en bærekraftig verdiskaping i distrikts-Norge.

Saken fortsetter under bildet.

HYPERMODERNE: Salten N950 er ett av norges mest moderne lakseslakterier.

Vi skal ikke bruke plassen her på å liste opp hvem vi tror du er, om dette høres interessant ut, så kan du søke på jobben her.

For du kjenner på deg i løpet av noen sekunder om denne jobben frister. Du har alleredelitt ledererfaring og teknisk innsikt. Men mest av alt kjenner du pulsen øke ved tanken på være skipper på ei skute som går foran.

Så hvordan vil avtroppende daglig leder, Johan-Edvard Andreassen beskrive denne stillingen?

– Utfordrende og spennende. Dette er jobben for deg som liker å jobbe med folk og som trives når det skjer noe hele tiden. Du får sjansen til å jobbe i en næring i sterk vekst, en næring for fremtiden.

Saken fortsetter under bildet.

AVTROPPENDE LEDER: Johan-Edvard Andreassen har lang erfaring fra bransjen og mener at jobben som daglig leder ved Salen N950 er noe av det mest spennende du kan finne.

Som daglig leder på Salten N950 får du mye ansvar, men også stor frihet:

–  Du skal egentlig lete lenge før du finner en lederjobb som er så variert. Her får du virkelig brukt hele deg, konkluderer Andreassen.

ENESTÅENDE MULIGHET

Dette er en jobb som ligger i skjæringspunktet mellom en råvare i verdensklasse, høyteknologisk utstyr og medarbeidere som elsker jobben sin. Her får du brukt alle sidene av den lederen du er.

Salten N950 ligger på Sørarnøy, en av mange øyperler i Gildeskål kommune. Tettstedet har butikk, cafe, spisested, skole, barnehage og kort pendleravstand med hurtigbåt for de som ønsker å bo på øya og samtidig jobbe på Inndyr eller i Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

MOTIVERTE FOLK: Salten N950 har en stab med svært motiverte medarbeidere som brenner for bedriften. Nå vil de ha deg som kollega.

GOD PLANLEGGING

Men, vi trenger flere enn du som allerede har klikket deg inn for å søke på lederjobben. Her er også plass til en rutinert produksjonsleder. Du som får hjulene til å rulle, syr sammen produksjonen og sørger for et samspilt lag. 

Kjente du deg igjen? Elsker du å organisere, systematisere, trimme og justere en produksjonsbedrift? Synes du god planlegging er mer enn halve jobben?

Da kan du søke på denne jobben her.

TEKNOLOGISK HØYBORG

Og siden alle gode ting er tre, så har vi faktisk enda en særdeles fristende jobb til å tilby! Vi ansetter også en assisterende teknisk leder.

Igjen, ikke for å skryte, men du skal lete lenge for å finne en mer spennende utfordring innen tekniske fag. Som nevnt er dette er et helt nytt slakteri. Her får du  jobbe med det aller siste av tekniske løsninger.

Saken fortsetter under bildet.

EGET KONTROLLROM: Fra dette rommet kontrolleres alt av produksjon på Salten N950.

Vi snakker da om automasjon, kjøl og frys, teknisk drift av system/bygg og løpende vedlikehold. Dette da tillegg til at du får en sentral plass med tanke på planlegging, koordinering og oppfølging.

Du kan søke på denne jobben her.

Bare innrøm det. Du har lenge drømt om å finne på noe nytt. Bli med på et eventyr som betyr noe. Du har lyst til å skape, bidra og gjøre en forskjell. Disse tre jobbene gir deg muligheten til dette.

Når du da i tillegg får oppleve Nord-Norge sitt mest fortryllende, så er det vel bare å pakke kajakken og sette kursen til oss. Ta med familien og skap din nye fremtid. Dere kommer garantert ikke til å angre.

Vi snakkes!

Hilsen alle oss i Salten Aqua-gruppen