VELKOMMEN OM BORD: TravelMore er et lite selskap med tung og spisset kompetanse. – Hos oss er du i trygge hender fra du drar til du kommer hjem, sier Linn Magnussen (t.v.) og Marianne Skindlo.

Nå kan vi begynne
å reise igjen!

Trygge reiser, tett oppfølging og spennende opplevelser har gjort at Reisebyrået TravelMore har blitt en stor favoritt hos stadig flere.

Når du skal ut på tur, handler det om én ting. Hvordan kan du sikre deg at alt vil fungere knirkefritt? Det er tross alt mye å passe på.

Norge er på full fart tilbake til en normal hverdag. Og du kan begynne å planlegge neste reise. Da er det ekstra trygt å ha en profesjonell aktør som håndterer alt. Du slipper å sitte i lange telefonkøer og har en fast reiserådgiver å forholde deg til.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISK TUR: – Besøket i Roma innfridde absolutt alle forventninger og nå er vi klare for en ny tur til Glasgow, sier Cecilia Adriana Johnsen.

TOPP KVALITET

Slik hun gjorde, Cecilia Adriana Johnsen, som ble med TravelMore til Glimt-kampen i Roma:

– Servicen var meget bra, vi ble vel mottatt på flyplassen i Bodø og alt gikk på skinner hele turen. Hotellet og utfluktene med guide var topp kvalitet, vi fikk mange gode tips om severdigheter, restauranter og andre ting å gjøre på egenhånd, vi ble godt ivaretatt hele tiden.

Saken fortsetter under bildet.

DEN EVIGE STADEN: Roma byr på et vell av opplevelser innen mat, kultur, sport og historie.

Johnsen hadde ikke brukt TravelMore før, men hun hadde litt kjennskap til Marianne Skindlo og visste at hun var en erfaren reisekonsulent.

TUNG ERFARING

Og da er vi fremme ved de som står bak TravelMore. Et selskap som ble startet av Linn Magnussen på Melbu i Vesterålen. Nå har hun fått med seg Marianne Skindlo i Bodø og tilsammen har de to 60 års erfaring fra bransjen. Med andre ord, de vet alt som verdt å vite. Pluss litt til.

Så når Cecilia drar til Glasgow for å se neste Glimt-kamp, så er det selvfølgelig TravelMore hun bruker:

– Da er vi i trygge hender og kan nyte noen herlige dager i en fin og interessant by.

Saken fortsetter under bildet.

TETT PÅ KUNDENE: – For oss er det helt avgjørende at vi jobber tett opp mot hver enkelt kunde, slik at vi kan tilby skreddersydde løsninger, sier Linn Magnusse

ALT PÅ ETT STED

Hos TravelMore får du alt på én plass. Rutefly, hoteller over hele verden, spesialreise, feriehus og leiebil. TravelMore er agent for Apollo, Tui og Ving. Mange tror at det koster ekstra å bestille charter, men vi har lik pris som på nett. Vi kjenner hotellene og reisemålene, og ser raskt hvem som har det beste tilbudet utfra kundens ønsker og behov sier Linn. Cruise er også svært populært, vi har flere rederi her hos oss og har testet det meste selv.

Dette er reisebyrået som skreddersyr dine turer. Et byrå hvor du unngår endeløse telefonkøer. Her er du garantert lokal og personlig service.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMME-TUREN: For Gunnar Andreassen og hans reisefølge ble turen til Sør-Afrika et uforglemmelig minne.

Og det var nettopp dette som gjorde at Gunnar Andreassen fikk en magisk opplevelse da han ble med TravelMore til Sør-Afrika:

– Dette ble en helt uforglemmelig tur. Opplegget var godt gjennomtenkt og turlederne var godt forberedt og svært dyktige. Dette er noe vi virkelig kan anbefale til andre.

Saken fortsetter under bildet.

TELT-LUKSUS: Du skulle ikke tro at dette er innsiden av et telt, for rommet minner mest om et mangestjerners luksushotell.

DRØMMEN BLE OPPFYLT

Med en reise hvor det var null stress, god mat, eksotiske opplevelser, spennende kulturelle inntrykk og gode shopping-muligheter, så ble dette akkurat slik Andreassen hadde drømt om at det skulle bli:

Saken fortsetter under bildet.

LØVENES KONGE: Under turen til Sør-Afrika kom deltakerne tett på dyreriket, som disse løvene.

– Safariene hvor vi møtte løver, nesehorn, bøfler, sørafrikansk sebra, antiloper, gnu, en seks meter høy giraff, flodhest og et mylder av smådyr og fugler er noe vi aldri kommer til å glemme.

Hos TravelMore er det av avgjørende betydning at de reisende hele tiden skal føle seg hundre prosent trygge:

– Vi sjekker ut alt på forhånd. Med vår erfaring så vet vi hvor viktig det er å finne de rette hotellene og hvor irriterende det kan være når det blir mye unødvendig venting. Derfor legger vi ned en masse arbeid i forkant, slik at vår kunder får en optimal reise, sier Linn Magnussen.

Saken fortsetter under bildet.

HISTORISK BY: Cape Town er en by med lang og interessant historie

PROFF BISTAND

Men det stopper ikke der. TravelMore kan også sørge for at dine bedriftsreiser blir gjennomført på en effektiv og behagelig måte. Noe Holmøy Maritime har erfart. De bruker TravelMore til å bestille billetter når de har mannskapsbytte på fartøyene sine:

– Jeg kjente Linn Magnussen fra før og var trygg på det hun leverte. Hos TravelMore får vi fokus på service 24/7, de er alltid tilgjengelige, vi får personlig oppfølging og har et byrå som kjenner vår bedrift og behov, sier mannskaps- og personalsjef Heidi Holmøy.

Og nettopp dette er den røde tråden i TravelMore. De er din garantist for trygghet før, under og etter reisen.

Saken forsetter under bildet.

LANG ERFARING: – Vi drar stor nytte av vår lange erfaring i bransjen hvor vi kan bruke et internasjonalt nettverk for å sikre at kundene våre får nettopp de opplevelsene de ønsker, sier Marianne Skindlo.

TravelMore setter opp egne direktefly til attraktive steder i Europa flere ganger i året, både fra Bodø og Evenes.  Dette betyr at dersom ditt firma eller forening planlegger en gruppetur så kan det lønne seg å ta kontakt i planleggingsfasen, kanskje kan de tilby skreddersydd direktefly.  - Gode løsninger for påmelding og program på web er viktig, og noe som også gjør arbeidet mer effektivt for våre oppdragsgivere sier Linn Magnussen.

DEN RETTE KURSEN

En reise, enten det er jobb eller ferie, handler om at du er i trygge hender. At du vet hvem du skal forholde deg til. Hvem du skal ringe. Følelsen av at det er noen der som passer på deg og dine. Hele tiden.

For det er da du virkelig kan nyte reisen. Ta inn over deg de uforglemmelige  inntrykkene. Vel vitende om at TravelMore har staket ut den rette kursen.

Følg oss på Facebook her.