NØKKELROLLE: Stillingen som daglig leder i ISE byr på store muligheter i et selskap som håndterer et bredt spekter av oppdrag.

Dette blir bare
helt elektrisk!

Vi er på vei opp og frem. Inn i en grønn fremtid. Nå trenger vi DEG!


Hvem er vi?

ISE AS er en entreprenørbedrift som leverer tjenester til til industri- og bedriftskunder, energiselskaper og privatkunder.

Mange ord og begripe, men det koker ned til et selskap med 52 topp motiverte medarbeidere som hver dag håndterer en lang rekke med spennende oppdrag:

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE STILLING: Som daglig leder hos ISE blir du involvert i både strategisk planlegging og det løpende markedsarbeidet.

  • Kompliserte høyspentnett
  • Miljøvennlig kraftproduksjon 
  • Høyteknologiske bredbåndsleveranser
  • Høy- og lavspenningsprosjekter
  • Solcelle
  • Smarte boliger

Hva trenger vi?

En daglig leder til ISE AS, som vil få ansvar for den overordnede ledelsen av entreprenørselskapet, herunder daglig drift, utvikling, personal, økonomi og marked.

Hva tilbyr vi?

En helt unik jobb hvor du får spille en sentral rolle i den strategiske utviklingen av både selskap og konsern. Samtidig blir du en aktiv medspiller i det daglige markedsarbeidet. Det betyr igjen at du får kjenne på pulsen når det skal utarbeides anbud og tilbud. I denne stillingen blir du en sentral premissgiver for et mestringsfokusert læringsmiljø. Det er ditt ansvar å følge opp prosjektledere og sikre god styring, høy kvalitet og lønnsomhet.

Saken fortsetter under bildet.

DIGITAL MOTORVEI: Bredbånd og fiber er viktig for utviklingen i landsdelen og her har ISE utviklet høyteknologiske løsninger.

Hvem er du?

Vi tror at for å trives og lykkes i denne jobben så har du høyere utdanning med en bachelor eller master. Du har rukket å skaffe deg ledererfaring med personal- og resultatansvar. Du brenner for jobben din og finner stor glede i å være en pådriver som gir mål og mening til dine medarbeidere. Du er en moderne leder som er trygg i rollen, hvor du kommuniserer klart og tydelig - internt og eksternt. For deg er struktur og orden helt sentrale begrep. Du er handlingsorientert og tar grep der det trengs.

Hvorfor vil du ha denne jobben?

Du ser store muligheter i en fremtid med et grønt skifte og bærekraftig utvikling. Du har forstått at ISE sitter på et uforløst potensial som kan bringe selskapet inn i en elektrifisert fremtid.

Saken fortsetter under bildet.

EN GRØNN FREMTID: Økt fokus på bærekraft og et grønt skifte vil prege ISE i årene som kommer. For her skal vi ligge i front.

Finnes det noen grenser?

Svaret er nei. Vi ser at kompetansen og erfaringen hos våre folk er etterspurt – i hele Nord- Norge.

Hvor er vi?

Vårt hovedkontor ligger på Fauske. Dette er en ideell plassering hvor vi ligger sentralt i Nordland, og det er her vi har vårt fokusområde.

Med de kraftreserver som finnes i Salten nærmer det seg også realisering av mange store prosjekter her.

Du kan leser mer om ISE her.

Du er fristet, ikke sant?

Når alt kommer til alt så er det ikke tall alene som er forskjellen på suksess eller fiasko. Her kunne vi ha listet opp mange tall målt i kWh, kV, GWh og TWh. Men det blir bare det. Tall.

Saken fortsetter under bildet.

OPP MOT NYE HØYDER: ISE har i dag 52 topp motiverte medarbeidere som er klare til å bringe selskapet til nye høyder - under din ledelse.

Derfor vil vi ha deg som har vil noe mere. Som evner å se hvordan de historiske kraftlinjene strekker seg inn i fremtiden. Du som er en av oss. En lagbygger. En god kollega. En som virkelig bryr seg.

Det er her du kjenner litt på gåsehuden, ikke sant? Dette er noe du har tenkt mer og mer på.      Du trekker litt på smilebåndet og nikker forsiktig for deg selv når du leser disse ordene.

 – Det er slik det skal være.

Tenker du.

Og plukker opp telefonen. Eller setter deg ned foran datamaskinen for å ta kontakt med oss.

Hvem kontakter du?

Konsernrådgiver Cecilie Risvoll AmundsenTlf: +47 45 40 47 99
E-post: [email protected]

Administrerende direktør Øystein Andreas Skaland
Tlf: +47 90 23 53 77
E-post: [email protected]

Du kan søke her.

Søknadsfrist 15. november 2022

Så da hører vi fra deg, ikke sant?