VELKOMMEN TIL OSS: Brand Manager Morten Teksnes hos Lexus Bodø er stolt over å kunne tilby unike biler med unik kvalitet. – Hos oss handler det kun om å skape en optimal opplevelse for kundene.

Diskret luksus fra Lexus

Når du har Norges mest fornøyde kunder 10 år på rad, er det et bevis på at du har skapt noe unikt.

– Primært handler det om to ting, sier Brand Manager Morten Teksnes hos Lexus Bodø:

  • Et bilmerke som har det lille ekstra.
  • En bedrift og ansatte som evner å sette kundene i fokus – hele tiden.

SÅ MYE MER

For Lexus er bygget på det japanske begrepet Omotenashi. Et ord som betyr så uendelig mye mer en bare gjestfrihet.

– For oss handler det om en betingelsesløs respekt og omsorg for kundene. Vi etterstreber til enhver tid å forutse kundenes behov og ønsker, sier Teksnes.

Dette betyr også en hard innsats over tid:

– Jakten på høy kundetilfredshet er ikke en sprint, det er en maraton, fastslår Teksnes.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE MODELLER: Lexus har en portefølje hvor du finner akkurat den bilen du selv er på jakt etter. Som her, en helelektrisk UX 300e.

OVER 3.000 KONTROLLER

For dette skal nemlig stå i forhold til en bilkvalitet som stadig setter nye rekorder. Og det hele begynner på fabrikken i Japan.

Alle trinn i produksjonen følges med falkeblikk av en Takumi - en av det beste og mest erfarne mekanikerne.

– De lytter på motoren gjennom stetoskop for å avsløre den minste lille ulyd. De inspiserer lakken under flere ulike fargede belysninger for å virkelig kunne være trygge på at lakken er helt perfekt. En Lexus går gjennom over 3.000 kontroller før den ruller ut av fabrikken, sier Teksnes.

Saken fortsetter under bildet.

BUTIKK MED STIL: En stilren og koselig sittegruppe er noe av det første som møter deg når du kommer til Lexus Bodø.EN STOR TILLITSERKLÆRING

Med slike nåløyer i sving, er det heller ikke bare å bli forhandler for Lexus. Per i dag finnes det kun 11 forhandlere i hele Norge.

– Sånn sett er det en stor tillitserklæring å få lov til å være med på dette eventyret, sier Teksnes.

Så er det ikke slik at du trenger å blakke deg for å bli en lykkelig Lexus-eier. Du får bilene fra 350.000 kroner til 1,7 millioner kroner. Alle versjonene kommer også med en meget godt utrustet standard-pakke.

Lexus har noe å tilby de aller fleste. Og uavhengig av om du foretrekker en smidig elbil som UX 300e eller en RC F med en kraftig V8-motor under panseret, så velger du en bil som er ekstremt godt bygget og en kundeopplevelse som er designet for å levere mer enn forventet.

Saken fortsetter under bildet.

SUVEREN SJARM: Lexus sjarmerer deg fra første sekund, det gjelder ikke minst cabriolet-utgaven LC 500.

SKREDDERSYDD BIL

Så har du selvfølgelig muligheten til å skreddersy nettopp din versjon:

– Hver modell har fire til seks utstyrsgrader, sier Teksnes.

Du får Lexus som SUV, sedan, kabriolet og coupe. De har også en ren el-modell.

– Vi er litt stolte av at vi er de eneste nord for Trondheim som har solgt en LC CV cabriolet med en V8 bensinmotor, sier Teksnes.

Saken fortsetter under bildet.

NY NX: Nå er Lexus ute med en ny NX, en plug-in hybrid som åpner et helt nytt kapittel for bilmerket.

ET NYTT KAPITTEL

Nylig lanserte Lexus en helt ny NX:

– Dette er den første plug-in hybriden som kommer med en ny retning innen eksteriør- og interiørdesign. Den har nye drivlinjer og dynamiske forbedringer som sørger for en enda mer givende kjøreopplevelse, sier Teksnes.

Den nye modellen har også neste generasjons versjon av multimedia og tilkobling, samt bruk av avansert teknologi for bedre sikkerhet, komfort og bekvemmelighet.

 EN DEL AV FAMILIEN

– Det er summen av alt som betyr noe og da ser vi at den lille forskjellen har stor betydning. Som Lexus-kunde skal du føle at du kommer hjem i det samme øyeblikket du tar steget inn i butikken, understreker Morten Teksnes.

Uansett om det er snakk om nybil, bruktbil eller service – du er alltid en del av familien.