FANT TONEN: Jan Ove Edvardsen skjønte fra dag én at Marianne Blix og Aider var den perfekte samarbeidspartneren når det gjaldt å håndtere regnskap og rådgiving. – Det er avgjørende at du finner noen som skjønner hvordan du tenker, sier Edvardsen.

Du er sikret gode råd
- når du trenger det

Når du har ansvaret for mange bedrifter, er en god rådgiver gull verdt. Jan Ove Edvardsen fant løsningen hos Aider.


– I dag har jeg syv bedrifter som Aider følger opp. Det betyr at jeg kan konsentrere meg om det som er mine styrker. For å si det sånn, du blir ikke gründer fordi du har lyst til å føre bilag.

Det som begynte med et byggmesterfirma, har utviklet seg til en omfattende eiendomsportefølje med tilhørende tjenester. Og på et tidspunkt følte Edvardsen at han trengte en tettere oppfølging enn det hans daværende leverandør kunne tilby.

ET GODT RÅD

– Det var en venn som tipset meg om Marianne Blix, sier Edvardsen.

På dette tidspunktet ledet Blix selskapet Imprezzio og visste alt om hvor utfordrende det kan være å drive en bedrift:

– Du trenger støtte i en verden hvor endringer har blitt en konstant faktor. Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir, sier Blix.

STØRRE MUSKLER

Imprezzio ble så en del av Aider, noe som ga bedriften større muskler og tilgang til bred og spisset kompetanse.

– Vårt mål, med regnskapet i hånden, er å skape merverdi for kunden. Det er der vi kan trekke veksler på vår kompetanse innen regnskap, rådgiving og teknologi.

– Vi skal skaffe til veie fakta og analyser som hjelper dagens og morgendagens ledere til en hver tid å treffe de rette beslutningene, sier Blix.

Saken fortsetter under bildet.

EKSTRA TRYGGHET: – Du blir ikke gründer for å føre bilag. Med Aider om bord kjenner jeg på en ekstra trygghet, sier Jan Ove Edvardsen.


ALLTID TILGJENGELIG
For Edvardsen er det helt avgjørende at han har en rådgiver som alltid er tilgjengelig, som leverer til rett tid og som er til å stole på.

– Hvis det dukker opp et problem så nøler jeg ikke med å ringe Marianne selv om det er klokken ti en lørdag kveld, sier Edvardsen.

Og dette er noe Blix setter pris på:

– Vi skal være tilgjengelige 24/7 - året rundt.

ATTRAKTIV BEDRIFT
Aider er et hurtigvoksende selskap med over 500 medarbeidere. Bare denne høsten har de ansatt 43 nye i konsernet. Det som internt kalles «Kull 22» får en omfattende og detaljert inn- føring i hva jobben innebærer:

– Vi vet at en godt planlagt «on-boarding» er nøkkelen til å få nye medarbeidere til å trives og komme inn i miljøet, understreker Blix.Selv har hun nylig ansatt to nye ved kontoret i Bodø:


Tiril Isaksen (23) har en BA i økonomi og administrasjon fra NTNU i Trondheim og Jørgen Fagerli (26) har en master i siviløkonomi fra Nord Universitet i Bodø.

I tillegg ser de nå etter en autorisert regnskapsfører. Høres dette interessant ut, kan du gjerne ta kontakt.

DEN PERFEKTE JOBBEN
De har begge vokst opp med en stor interesse for tall og matematikk. Og de stortrives hos Aider:

– Her får du sjansen til å håndtere en bred portefølje av kunder og se hva som ligger bak tallene, sier Fagerli.

Saken fortsetter under bildet.

TATT IMOT MED ÅPNE ARMER: Tiril Isaksen og Jørgen Fagerli har funnet seg til rett hos Aider, rett fra skolebenken: – Faglige utfordringer, godt miljø og en grundig innføring i oppgavene har sørget for at vi rett og slett landet drømmejobben, sier de to.

Han oppdaget Aider i kraft av at en student han var fadder for, kjente til selskapet.
Bodø-kvinnen Tiril Isaksen var en stund i tvil om hun skulle velge juss eller ingeniør, men til slutt falt valget på økonomi:

– På karrieredagene ble jeg presentert for Aider og tenkte at dette er en bedrift som passer for meg. Jeg fikk veldig fort sans for verdiene de jobber etter.


GENUIN BEGEISTRING
For Isaksen kjenner seg igjen når det handler om å gjøre det komplekse enkelt. Hun vil gjerne være med på å hjelpe, utvikle og begeistre. Så er det også sånn at både Isaksen og Fagerli setter stor pris på måten de har blitt mottatt i Aider:

– Du føler at bedriften bryr seg om deg. Du får tett oppfølging og vi har allerede vært på samlinger hvor vi får møte kolleger fra hele landet. Du blir en del av en stor familie som hele tiden jobber med å støtte hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

 FAGLIG TYNGDE OG LOKAL FORANKRING: – Vi er store nok til å håndtere tunge kunder, samtidig som vi har en lokal forankring som gjør oss i stand til å forstå utfordringene til hver enkelt - Norge rundt, sier Marianne Blix.

Her ligger en del av forklaringen på hvorfor Aider har hatt stor suksess på kort tid:

– Vi er store nok til å håndtere tunge kunder, samtidig som vi har en lokal forankring som gjør oss i stand til å forstå ut- fordringene til hver enkelt - Norge rundt, sier Blix.


LEGGER LISTA HØYT
Aider legger lista høyt. De vil være bransjens største utfordrer. De skal være et ledende kompetansehus når det kommer til teknologi og flinke folk.

– Poenget er at vi har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling. Dette betyr igjen at vi sitter på en tverrfaglig kompetanse som gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde løsninger.

– Selv om vi er økonomer, så skal vi også sørge for at to pluss to blir fem. Vi skal jobbe frem en vinn-vinn situasjon hvor du som kunde både får kontroll over tallene dine, men også tilgang til rådgiving og data som gjør at din bedrift kan navigere trygt, konkluderer kontorleder Marianne Blix hos Aider i Bodø.

Du kan lese mer om Aider her.