EN BY I VEKST: Det skjer noe hver dag i Bodø og byggeaktiviteten er stor. Det bety også at interessen for bygg og tomter til næring er økende.

Du kan tjene stort på å bruke de rette folkene

Skrevet for Meglerhuset
27.02.2018 08:11

Selger du en næringseiendom uten å bruke megler, risikerer du å tape store penger. Nå vil Thore Sandvik og Meglerhuset ta grep for å bedre situasjonen.

 – Det er et faktum at en rekke næringseiendommer, enten det er snakk om salg eller utleie, går under radaren, sier Sandvik.

Viktig nettverk

Han er en av byens veteraner i bransjen med over 25 års fartstid som megler og et stort og brett nettverk.

Saken fortsetter under bildet.

STORT SALG: Tollbugata 16 var en av flere næringseiendommer som Sandvik og Meglerhuset solgte gikk i fjor. Prisen endte på 37 millioner kroner.

­– Vi ser at mange eiendommer omsettes og formidles av advokater, eller at partene bare blir enige seg i mellom. Det kan fort bli en bjørnetjeneste, sier Sandvik.

Kreative grep

For dette betyr igjen at man går glipp av kompetanse, lokalkunnskap og evnen til å tenke utenfor boksen. Ofte kan kreative grep og oppfinnsomhet sørge for en betydelig bedre pris 

Meglerhuset har så langt primært vært kjent som en offensiv formidler av privatboliger, men har også opprettholdt en jevn portefølje med næringseiendommer 

Saken fortsetter under bildet.

TIL SALGS NÅ: Trålveien 50 på Alstad er en av næringseiendommen Meglerhuset nå har i sin portefølje. Foto: Fly Lavt AS

Frittstående og komplett

Selskapet har lang og bred erfaring med salgsoppdrag fra private og offentlige etater/organisasjoner.

Det betyr at Meglerhuset er Bodøs mest komplette og frittstående eiendomsmeglerhus.

– Dette ønsker vi nå å styrke i løpet av de kommende månedene. For oss handler det om å skape verdier av bygg og tomter, sier Sandvik.

Spesialtilpasset

En annen fordel ved å bruket en megler som kjenner byen godt, er det faktum at dermed får tilbud om skreddersøm:

– Noen ganger er det slik at du må involvere flere partner for å få til en perfekt mach. Kanskje er det aktuelt med innbyrdes bytter for å finne den optimale løsningen. Med vårt nettverk kommer vi opp med konstruktive løsninger.

Saken fortsetter under bildet.

SATSER PÅ NÆRING: Thore Sandvik og Meglerhuset sitter på et tonn med erfaring og spisset kompetanse som er gull verdt når du skal kjøpe eller selge et næringsbygg.

Krevende prissetting

Det å vurdere rett pris og husleie for næringseiendommer er mer sammensatt enn i privatmarkedet og dette er nok en grunn til at den rette megleren kan sikre deg det beste salget og den beste avtalen.

Så er det også viktig at den du velger har tilstrekkelig gjennomføringskraft og evner å prioritere nettopp ditt oppdrag.

– Vår CV, både innen privatmarkedet og på næringseiendommer, viser at dette er noe vi er gode på, understreker Thore Sandvik.