FRUKTELIG FLOTT JOBB: Ahmed Bashar (19) stortrives på Coop Extra på Støver hvor det hele tiden venter nye og spennende arbeidsoppgaver.

Ekstra blid på Extra

Skrevet for Coop Nordland
29.05.2019 09:54

Det skulle være et friår, men ble fire jobber og trening seks dager i uka. Den store drømmen er å bli dataingeniør.

– Jeg kunne ikke funnet en bedre jobb enn dette, sier Ahmed Bashar (19) som tar vakter på Coop Extra på Støver.

FLOTTE KUNDER

For i butikken er det alltid oppgaver som venter på å løses og, ikke minst:

– Kjempetrivelige kolleger og en masse flotte kunder.

Butikkjobben kommer i tillegg til at Ahmed har jobber på biblioteket, i konserthuset og en barnehage.

Saken fortsetter under bildet.

VARIERT HVERDAG: Etterfylling av melk i kjøleskapene står også på lista til Ahmed Bashar.

DATA-DRØMMEN

Alt dette i påvente av om han kommer inn på dataingeniør-studiet på NTNU i Trondheim, for det er her lidenskapen ligger.

 – Opprinnelig var planene tannlege eller lege, men så ble jeg hektet på programmering.

Ahmed kom til Norge fra Irak da han var fire år. 11 år gammel dro han tilbake og ble der i fire år før han kom til Norge igjen.

– Dermed fikk jeg også sjansen til å lære meg skriftlig og muntlig arabisk, noe jeg ser som en stor fordel, sier Ahmed med umiskjennelig bodødialekt.

Saken fortsetter under bildet.

SMÅTT OG GODT: En av oppgavene til Ahmed Bashar er å sørge for at smågodt-avdelingen har det rette utvalget.

TRENINGS-FRELST

Noen hobby får han strengt tatt ikke tid til, for fritiden går med til trening. 1,5 til to timer seks dager i uken på Stamina Mørkved. Der går det primært i styrke og så langt tar Ahmed 120 kilo i benkepress.

– Så er jeg også svært nøye med kostholdet, for du må få i deg nok og riktig næring hvis treningen skal gi maksimale resultater.

OVERSTRØMMENDE ROS

Men tilbake til Coop Extra på Støver. Der har de ansatte blitt kjent for sitt smittende humør og suverene kundebehandling. Noe som førte til at en kunde, som selv jobber i servicebransjen, sendte inn en overstrømmende melding til Coop Nordland. Og der fikk Ahmed ekstra skryt for å være en person som alltid er ekstra blid.

Saken fortsetter under bildet.

ALLTID ET SMIL: – Det er en ære å bli kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland, men den prisen burde strengt tatt gått til alle som jobber her på Extra Støver, sier Ahmed Bashar.

RØRT OG STOLT

Dermed var veien også kort til at 19-åringen ble kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland.

– Dette er veldig hyggelig og ekstremt motiverende, sier en rørt Ahmed. Og han legger spesielt stor vekt på at rosen kommer fra en kunde:

– Alt vi gjør her på butikken dreier seg jo om å gjøre handleopplevelsen best mulig. Denne tilbakemeldingen er et bevis på at vi har lykkes. Det blir ikke bedre enn det.