DRØMMEJOBBEN: – Jeg kunne ikke ha funnet en bedre arbeidsplass enn Kitch’n. Det er utrolig givende å få lov til å guide kundene frem til de rette valgene, sier Hanne Paulsen.

Ekte kjøkken-lykke

Skrevet for city nord
19.06.2020 11:19

Hanne har gått fra ekstrahjelp til assisterende butikksjef og trives så godt på jobben at hun kan finne på å spise lørdagsmiddagen sin der.

– Dette må bare være byens beste arbeidsplass. Flotte kolleger og interesserte kunder som gjerne vil vite litt mer, sier Hanne Paulsen (23).

ENORMT UTVALG

Og nettopp kunnskap er stikkordet her. Kitch’n på City Nord har et enormt utvalg av kjøkkenutstyr og da setter det store krav til betjeningen som skal vite litt om alt. Hanne, på sin side, vet det meste om alt. Pluss litt til.

Saken fortsetter under bildet.

UBESKRIVELIG FRIHET:  – Det fantastiske med Bodø er et du har jomfruelig natur rett utenfor sentrum. Jeg bare elsker denne byen, sier Hanne Paulsen. Foto: Privat

FEM FAVORITTER

Derfor utfordret vi henne til å nevne fem ting du bare må ha på kjøkkenet. Svaret kom omgående.

  • Mac kokkekniv på 22-25 centimeter. Når det gjelder hovedkniven din er det lurt å investere i kvalitet og gå litt opp i pris
  • Gastrolux stekepanne. Den er laget av biotan, aluminium og stål. I kombinasjon med nano-teknologi gir den en ny og perfekt stekeflate som er sterkt oljeavisende
  • SMEG vannkokere med temperaturmåler. Visuelt vakker og perfekt til å lage optimal kaffe
  • Moccamaster kaffetrakter med 10 års garanti
  • En tung og robust skjærefjøl

Hanne vil ikke beskrive seg selv som en avansert kokk, men hun setter pris på god mat og et godt glass vin.

– Gjerne i et Riedel-glass eller Eva Solo-glass.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISKE ØYEBLIKK:  – Lyset i Bodø er bare helt magisk og når du lar kajakken slik gjennom vannet er du omkranset av eventyret, sier Hanne Paulsen. Foto: Privat

HEKTET PÅ NATUREN

Når hun ikke er på jobb, finner du som regel Hanne ute i Bodøs vakre natur, sommer som vinter. Løping, sykling klatring, padling, toppturer og uforglemmelige dager med twin tip-ski.

– Jeg har alltid elsket å være ute i naturen og når du er så heldig å bo i Norges vakreste region, så er du bare nødt til å oppleve så mye som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

KLATRE-TRENING: Hanne er en flittig bruker av klatrehallen for å holde ferdighetene ved like. Foto: Privat

Den kommende sommerferien skal Hanne tilbringe i telt, kombinert med trening og flotte turer. Og kanskje er det slik at de sterke naturopplevelsene gir henne litt ekstra energi.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT PRISVINNER: Hanne Paulsen ble kåret til månedens servicemedarbeider på City Nord: – Fantastisk moro, men jeg må nok dele den litt med resten av staben. Det er fellesskapet her som gjør Kitch’n til en så flott butikk.

MÅNEDENS MEDARBEIDER

Kollegene hennes beskriver Hanne som engasjert, kreativ og med et ukuelig godt humør. Derfor ble hun også nominert til månedens servicemedarbeider på City Nord. Juryen kunne ikke ha vært mer enig.

– Det kom som et lite sjokk, men du verden hvor stolt jeg ble. Men jeg vil jo si at resten av staben på butikken har en aksje i denne prisen de også. For det er jo miljøet her som gjør at jeg trives så utrolig godt.