STORE DIMENSJONER:  – Nye Buholmen båt er et stort prosjekt, akkurat slik som vi i El Team Nord elsker å gå løs på, sier f.v. prosjektutvikler Vemund Storheil, avdelingsleder prosjekt, Bjarne Kjærran og faglig leder Terje Karlsen.

Elektrisk stemning
hos El Team Nord

De har ordreboka full for 2023 og godt inn i 2024. Flinke medarbeidere og en strømlinjeformet prosjektledelse har skapt suksess for El Team Nord.


Konkurransen i markedet er knallhard, samtidig som det er steinhard kamp om de beste fagfolkene. Marginene er små og skal du hevde deg som bedrift, er du nødt til å sikre deg store og gode prosjekter.

– Det handler om å ha gjennomføringskraft i alle ledd, samtidig som alle detaljer blir fulgt opp fortløpende, sier daglig leder Grete Ingebrigtsen hos El Team Nord.

Saken fortsetter under bildet.

STORTT PROSJEKT: De nye lokalene til Buholmen Båt har store dimensjoner.

MANGE BALLER I LUFTA

Inne i nybygget til Buholmen Båt hersker det en sydende aktivitet. For El Team Nord, som har alt av det elektriske, er det helt avgjørende med koordinering opp mot de andre faggruppene. Elektrikerne er noen av de første som kommer inn og de siste som forlater før alt er klart.

– Det blir en aldri så liten balansekunst med mange baller i lufta hele tiden, sier avdelingsleder prosjekt, Bjarne Kjærran.

Men det er også denne typen oppdrag som er noe av sjela i El Team Nord. De elsker store utfordringer, som da de var hovedansvarlig for det elektriske på Goman-bakeriet på Fauske.

Saken fortsetter under bildet.

TETT DIALOG: Faglig leder Terje Karlsen (t.v.) diskuterer fremdriften med basen Richard Andersen.

EN GRØNN FREMTID

Selskapet er også i full gang litt lengre opp i Rønvik, hvor det grønne boligprosjektet iParken begynner å ta form, med 114 leiligheter. Her skal det i tillegg på plass solceller og varmepumper, noe som gjør jobben ekstra spennende.

Det faktum at El Team Nord har opparbeidet seg et solid rennomé i bransjen har ført til at de ikke bare lander kontrakter i Bodø og Salten. Derfor har de sikret seg jobb på K2, et boligprosjekt på Mo, hvor 27 leiligheter har en unik beliggenhet ved fjorden.

Saken fortsetter under bildet.

 KAPRET JOBB PÅ MO: De nye leilighetene i «K2»-prosjektet på Mo, får alt av det elektriske arbeidet utført av El Team Nord. Illustrasjon: Eiendomsmegler1

FULLPAKKET KALENDER

Fremover blir det travelt for El Team Nord. Her er noe av det de skal i gang med:

  • To bygg i nye Mørkved Handelspark - Kiwi og THansen
  • Akuttsenteret - det nye krisesenteret i Bodø
  • 10 sjøhus på Nordskott Brygge
  • 25 enheter i Mørkvedbukta
  • To nye «tårn» på Manshausen - Norges mest unike opplevelse i regi av Børge Ousland

– En viktig nøkkel til suksessen er en fortløpende kvalitetsikring og her har vi fått på plass et meget godt, digitalt system, forteller prosjektutvikler Vemund Storheil.

Saken fortsetter under bildet.

UNIKE OPPLEVELSER: El Team Nord vant jobben når Manshausen skal utvide med to nye «tårn». Foto: Manshausen

VIKTIG KJEDE-STØTTE

En urolig verden med krig i Ukraina har spilt inn, også for El Team Nord. Tidvis har det vært utfordringer med å få tak i deler og utstyr.

– Her har vi fått uvurderlig hjelp, i kraft av at vi er medlem av EL-PROFFEN, som er Norges største elektrikerkjede. De har egne lagre som har vært gull verdt når ventetiden blir for lang, sier faglig leder Terje Karlsen.

Saken fortsetter under bildet.

 KVALITET I ALLE LEDD: Vemund Storheil og Bjarne Kjærran vet av erfaring at skal du lykkes med store prosjekter, må det være kvalitet i alle ledd og en fortløpende, grundig dokumentasjon.

I tillegg til prosjekter, har El Team Nord en etterspurt service-avdeling som løser alle de oppgavene som måtte oppstå hjemme i boligen din. Uansett om det er snakk om oppussing, montering av elbilader, smarte hus eller gode råd for en gjennomført belysningsplan, så finner du de rette folkene her.

PS!

Høres dette ut som en spennende bedrift å jobbe i? El Team Nord er hele tiden på jakt etter flinke folk. I dag har de 31 medarbeidere, inkludert fire lærlinger og to hjelpearbeidere. Vil du vite mer?

Da er det bare å ta kontakt med:

Grete Ingebrigtsen

M: [email protected]

 

«El Team Nord er medlem av El-Proffen, Norges største elektrikerkjede med mer enn 5000 elektrikere. Kjeden tilbyr kunder høy service over hele landet og utfører elektroarbeid innen alle fagfelt for både private og næring.»