SAMLET KOMPETANSE: Energihuset rommer en samlet kompetanse som sørger for at du som kunde får det optimale tilbudet.

Elektro og VVS
– alt under ett tak

Skrevet for Elektro og Nilsson
09.06.2021 19:41 - OPPDATERT 10.06.2021 11:18

Med Energihuset som base har Elektrogruppen skapt et lokaleid kraftsenter innen elektro og VVS. Ingen jobb er for liten – ingen jobb er for stor

Målet er like klart som det er krevende:

– Vi skal være forbundet med kvalitet, ansvar og frem- tidsrettede løsninger. En aktør som ivaretar kundens trygghet i alle ledd, og alltid strekker seg det lille ekstra for å overlevere et topp moderne og feilfritt anlegg til en fornøyd oppdragsgiver

EN USLÅELIG KOMBINASJON

Med Nilsson og Elektro side om side, skapes det store synergier. Sammen besitter de to selskapene en unik kapasitet og enestående bredde med tanke på hva de kan levere. Dette koblet med inn- gående lokalkunnskap skaper en uslåelig kombinasjon.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN ER VI STERKE: Når du har alle faggruppene under ett tak, skapes det en unik synergi.For når du kan vise til en modell som er totalteknisk, med spisset kompetanse innen alle fagområder i eget hus, da kommer dette kundene til gode. Kommunikasjonen mellom avdelingene blir enklere og i en rekke tilfeller vil man oppleve at et tverrfaglig miljø skaper skarpere og mer tilpasningsdyktige bedrifter.

KUNDENE SOM VINNER

– Til syvende og sist er det kundene som tjener på dette, sier prosjektleder service Richard Bjørklund Jensen hos Nilsson AS.

Han er stolt over å jobbe i en bedrift som har vært i lokalmarkedet i 95 år. Logoen til Nilsson AS representerer en kultur, en arv fra tidligere generasjoner. Det handler om yrkesstolthet og respekt for solid håndverk.

Saken fortsetter under bildet.

EKTE HÅNDVERK: Når du får besøk av fagfolkene fra  Nilsson kan du være trygg på at det som blir levert er ekte håndverk.

– Noe av poenget er at vi ser helheten og har forutsetningene for å se det tekniske samspillet som må fungere klokkerent, uansett om det er et nytt bygg eller en renovering, sier prosjektleder service Cato Nilsen hos Elektro Bodø AS.

– Skal man for eksempel bytte en termostat, så kan vi hjelpe kunden å se litt frem i tid og legge til rette for at varmestyringen på lengre sikt kan bli smart. Det samme gjelder belysning og annen teknisk infrastruktur. På den måten kan anlegget moderniseres i takt med lommeboka.

Saken fortsetter under bildet.

ALLID PÅ VAKT: Med en døgnbemannet vakttelefon er du sikret hjelp, uansett når problemene måtte oppstå.KONTROLL FRA DAG ÉN

Det faktum at Elektro/Nilsson holder en beskyttende hånd over prosjektet betyr at du som kunde får faglige råd og gode innspill fra de første skissene til alt er klappet og klart. Du må ikke forholde deg til et knippe ulike bedrifter som det tidvis kan være vrient å koordinere for en privatperson.

Så er det kanskje sånn at hvis du trenger hjelp i boligen din eller på hytta, så tenker du at Elektro og Nilsson er altfor stor til at de har tid til å bry seg om lille deg. Intet kunne være mer feil. For service-avdelingene hos de to bedriftene har et felles motto: Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

Saken fortsetter under bildet.

BAD FRA A TIL Å: Når du skal renovere badet ditt, sørger Elektro og Nilsson for at du slipper å forholde deg til ulike aktører. Du får én prosjektleder som loser det hele trygt i havn.SYNERGI I PRAKSIS

Og for å ta et konkret eksempel. Hvis du skal installere et jacuzzi massasjebad på hytta, så oppstår det med én gang flere utfordringer med tanke på både vann og strøm. Kanskje har du mye utstyr fra før, eller hytta er av eldre årgang og at det elektriske anlegget ikke er dimensjonert for dagens mer energikrevende utstyr, som elbil-lader, induksjons-platetopp og badstu.

Da vil samspillet mellom Elektro og Nilsson være gull verdt, for her har du fagfolk som utfyller hverandre ned til den minste detalj. Og de kjenner hverandre, da de har vært ute på samme jobb før.

Men så stopper det ikke der. For når du først er i gang, så ønsker du muligens å installere brannalarm og innbruddsalarm på hytta. En du kan fjernstyre. Kanskje i sammenheng med kontroll over inngangsdøra. Slik at når håndverkene kommer for å ordne jacuzzi- badet, så kan du gi dem en adgangskode som gjelder innenfor bestemte klokkeslett, i en tidsbestemt periode.

Saken fortsetter under bildet.

LYSENDE FREMTID: Lys er ikke bare lys, det kan brukes på mange måter. Hos Elektro får du bistand fra profesjonelle lysdesignere.– Da fikser vi det også, sier avdelingsleder for alarm og sikkerhet hos Elektro Bodø AS, Thomas Rognan.

Og når vi snakker om fjernstyring‚ så er det praktisk å også kunne kontrollere både belysning og oppvarming.

 DEN SAMME FAMILIEN

Plutselig har du tre fagfelt i sving, elektro, VVS og sikkerhet. Igjen, de kommer fra den samme familien og vet nøyaktig hvordan helheten skal sikres.

I dag finnes det et stort utvalg av innbrudds- og brannalarmer. Da er det en fordel at systemene snakker sammen, også når det gjelder adgangskontroll. Under paraplyen Elektrogruppen finner du med andre ord alt du trenger.

Og når du først har elektrikere i sving, hva med en gjennomgang av lyset – inne og ute. Elektro har egne lysdesignere som bistår deg i valget av rett lys på rett sted. For det er stor forskjell på arbeidslys og koselys.

Les mer om lysdesign her.

Saken fortsetter under bildet.

SMARTE BOLIGER: Nå kan du skape smarte boliger, noe som sparer strøm og skaper en bærekraftig hverdag.DET GRØNNE SKIFTET

Så får du idéen om at solcellepanel på hyttetaket er en god idé. Noe som er et fagfelt Elektro Bodø AS har bygget opp kompetanse på. For dette griper inn i en av kjerneverdiene til hele gruppen, nemlig bærekraft.

– Vi skal være i front på det grønne skiftet og gi tjenestene våre en ekstra verdi, sier direktør for strategi og forretningsutvikling Andreas Melby i Elektro AS.

Les mer om solceller her.

Det betyr at bedriften skal være den foretrukne installatøren av energieffektive løsninger. Elektro Bodø AS har den siste tiden levert flere anlegg og bygget kompetanse når det gjelder solceller og ladeinfrastruktur for den energibevisste forbruker.

Saken fortsetter under bildet.

DISKRET SJARM: I dag finnes  det mange og nye løsninger som gjør at du kan skape stemning med bevisst lysbruk.

Skulle noe uventet skje og vannet fosser inn i kjelleren, eller at du får en kortslutning og mister alt av strøm, så står Elektro og Nilsson klare til å bistå deg. Begge selskapene har en vakttelefon som er bemannet 24 timer i døgnet. Hjelpen er aldri langt unna.

 

FAKTA OM NILSSON

  • En av Nord-Norges største og eldste rørleggerbedrifter
  • Tar alt fra små utbedringer til total- renovering av bad
  • Har egen baderomsdesigner som leverer 3D-modeller
  • Spesialister på inneklima med tanke på varmepumper, vannbåren gulvvarme,
  • sjø- og jordvarme og varmtvannsberedere.
  • Har rutinerte fagfolk som kan sjekke boligen din og forebygge dyre lekkasjer og skader

Du kan lese mer om Nilsson her.

FAKTA OM ELEKTRO

  • Din garantist for smarte og gode løsninger for hus og hytte.
  • Håndterer varmestyring, lysstyring, lyd og bilde, sikkerhet, kamera, elbil-lading, brannalarm, alarmer, låser og elektriske anlegg for å nevne noe
  • Har inngående kunnskap om belysning for inne- og utemiljø. Sikrer deg en lyssetting som er basert på funksjon, behov, smak og budsjett.

Du kan lese mer om Elektro her