GRABBER BLUE: – Det er utrolig morsomt at Ford har hentet frem den klassiske fargen grabber blue fra 60-tallet. Dermed er Mustang-sirkelen sluttet, sier daglig leder Ole Kristian Os hos Sveins Auto.

En ekte bil må ha sjel!

På jakt etter en moderne klassiker? Til en særdeles gunstig pris? Nå får du tidenes beste tilbud på lån og privatleasing for Mustang Mach-E, med tre års fastrente på bare 0,25 prosent!


– Er den ikke vakker?

Daglig leder Ole Kristian Os stryker hånda varsomt over den blå lakken.
Grabber blue, sier han og får et drømmende blikk.

DEN HISTORISKE FARGEN

For det er i sannhet en historisk farge Ford har gitt den elektriske Mustangen. Opprinnelig var det kun tilgjengelig på 1969-utgaven av Shelby Mustang. Men markedet reagerte med sterk entusiasme og Ford valgte å tilby fargen på alle Mustang-versjonene.

Saken fortsetter under bildet.

HISTORISK FARGE: Denne fargen var opprinnelige kun tilgjengelig på 1969-utgaven av Shelby Mustang. – Nå får du den på en elektrisk Mustang, sier Ole Kristian Os.

– Det er så deilig å se en produsent som klarer å skape biler med sjel og sterke farger, sier Os.

Nå har du altså en unik mulighet til å sikre deg en elektrisk Mustang Mach-E. Med lån og privatleasing med tre års fastrente på 0,25 prosent. Du må betales 10 prosent kontant og får i tillegg fem års service og tre års dekkhotell inkludert i prisen.

Dette er også biler det er svært kort leveringstid på, så enkelte modeller kan leveres før sommerferien.

Saken fortsetter under bildet.

VEKKER OPPSIKT: Denne Mustangen, i cyber orange, vekker oppsikt.

SPENNENDE NYHETER

Akkurat nå skjer det svært mye hos Ford. Blant annet så kommer det en ny, helelektrisk Explorer med fem seter. Explorer er den første elbilen som Ford skal masseprodusere i Europa.

Den mellomstore crossoveren vil bli produsert på Ford Cologne Electrification Center i Køln, hvor det nylig har blitt investert 2 milliarder dollar.
Her får vi en spennende elbil fra Ford med amerikanske røtter men bygget spesifikt for europeiske behov, sier Os.

Saken fortsetter under bildet.

 STORE FORVENTNINGER: Det er store forventninger til en ny, helelektrisk Explorer. Dette er en spennende elbil fra Ford med amerikanske røtter men bygget spesifikt for europeiske behov.BILEN DU MÅ SØKE OM

Så er det en annen nyhet som har skapt en voldsom entusiasme, nemlig Ford F-150 Lightning. Den første, helelektriske pickupen. Denne kan du ikke bare kjøpe, du må sende inn en søknad og begrunne hvorfor nettopp du skal få bli den lykkelige eieren av dette ikoniske kjøretøyet. I USA står det allerede 200.000 kjøpere på venteliste.

– Dette er en bil med god rekkevidde, 3,5 tonn tilhengervekt og en Mega-Frunk på 400 liter, sier Os.

PS. Frunk er det amerkanske ordet for bagasjerommet som ligger der motoren var før. En vri på ordet trunk.

KLASSISK ARBEIDSHEST I NY DRAKT

Så må man ikke glemme den nye Ford E-Transit. Nok en gammel klassiker som har dukket opp i en splitter ny versjon. Den er like tøff og allsidig som før, men nå med null utslipp.

Saken fortsetter under bildet.

25 VERSJONER: Ford E-Transigt varebil finnes i 25 ulike konfigurasjoner.

E-Transit varebil er tilgjengelig i to takhøyder og tre lengder, med opptil 15,1 kubikkmeter lastevolum. I tillegg leveres E-Transit Chassis og Dobbeltkabin varebil med stort varerom. Det finnes 25 forskjellige konfigurasjoner, så uansett hvilke behov du har, finnes det en E-Transit som passer din virksomhet.

SIGNATUR-BUTIKKEN

Hos Sveins Auto har de brukt mye tid og kapital på å bygge en skikkelig Ford Signatur-butikk. Blåfargene på veggene og stolene er den rette versjonen. Verkstedet er oppgradert og har absolutt alt fagfolkene trenger.

Inne på kontoret sitt har da også Os montert det kjente Henry Ford-sitatet: «Sucess does not come by imitation». Du kan ikke kopiere deg frem til suksess.

Saken fortsetter under bildet.

 NYSKAPENDE: Med det kjente Henry Ford-sitatet på veggen, jobber Ole Kristian Os og staben på Sveins Auto hver dag med å skape gode opplevelser for kundene. – Det som er ekstra morsomt er at det nå kommer inn folk som er både 70 og 80 år, på jakt etter en ny bil.

Det er det som er så herlig med Ford, nå får du kjøretøyer i absolutt alle klasser, til alle behov. Du blir rett og slett glad når du lar blikket gli over bil-samlingen.

FARGENE SOM ROPER

Derfor er heller ikke Ford redde for å gi kundene temmelig friske farge-alternativer. I tillegg til Grabber Blue finner du for eksempel Rapid Red og Cyber Orange.

Lakkfarger som formelig skriker mot deg.

Saken fortsetter under bildet.

RANGER-RØDT: En Ford Rangeri Rapid Red vil alltid vekke oppsikt, uansett hvor du kjører.

– Se på meg, roper bilen.

– Bli med ut på en tur da, trygler bilen.

Ford har alltid lagt vekt på å skape biler med personlighet og det er også noe kundene vet å sette pris på:

– Det som er ekstra morsomt er at det nå kommer inn folk som er både 70 og 80 år, på jakt etter en ny bil. Dette er spreke mennesker som ønsker å skape nye opplevelser. Lukten og følelsen av en ny bil er like magisk, enten du er 20 eller 79, sier Ole Kristian Os.

Du kan lese mer om Sveins Auto her.