SUNT OG GODT: Som frukt- og grøntansvarlig på Extra Fauske er Bente Ellingsen opptatt av at kundene hele tiden skal få et så bra utvalg som mulig. – For oss handler alt om å skape fornøyde kunder.

– En fruktelig flott jobb!

Skrevet for coop nordland
22.06.2020 22:22

Lykken er flotte kolleger, en saftig nektarin og den magiske følelsen når ørreten napper i snøret.

– Dette er bare verdens flotteste arbeidsplass.

Bente Ellingsen står på hodet mellom esker og kasser med fersk frukt og fristende grønnsaker på Extra Fauske. Godværet har sendt fauskeværingene ut til grillen og her gjelder det å etterfylle så fort som mulig.

EN EKTE COOP-VETERAN

55-åringen har jobbet i Coop i 23 år, hvilket skulle være et solid bevis for at hun virkelig trives på jobben.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVLE DAGER: Godværet har gjort at varene forsvinner fort fra hyllene. Bente og kollegene sørger for å etterfylle i høyt tempo.– Vi ser at dette er favorittbutikken til veldig mange i området og det er et konstant høyt trykk her. Men det gjør det også desto mer gøy å jobbe, for ingenting er bedre enn fornøyde kunder, sier Bente.

FAMILIE-MENNESKE

Hun er oppvokst i Beiarn, men flyttet allerede som 15-åring til Rognan for å gå på videregående skole. Hun fikk sitt første av fire barn som 20-åring og mye av tiden har da gått med til hjem og familie.

I dag er hun frukt- og grøntansvarlig på Extra Fauske, en jobb hun også hadde på Coop Mega Fauske. Og da blir jo spørsmålet, hvilken frukt er best?

– Ingenting slår en duggfrisk pære eller en saftig nektarin. Det er pur lykke.

Saken fortsetter under bildet.

EXTRA FORNØYD: Bente Ellingsen har jobbet i Coop-systemet i 23 år og har ikke tenkt å gi seg med det første: – Vi har et utrolig fint arbeidsmiljø her.

ØRRET-JAKTEN

På fritiden handler det mye om barn og barnebarn. I de senere år har Bente også tatt opp strikking, da primært gensere til de tre barnebarna. Men hun setter også stor pris de gangene hun og mannen kan dra ut med båten i Sørfold og jakte på fiskelykken.

– Rekorden er en tre kilo stor ørret. Da slo pulsen rimelig hardt før jeg hadde landet den trygt om bord i båten, minnes Bente.

DEN SPESIELLE VÅREN

Så er det ikke til å legge skjul på at denne våren ble helt spesiell i det korona-viruset slo til:

– De første ukene var litt skremmende og det var også en belastning at vi ikke fikk ha kontakt med barnebarna. Men jeg er jo egentlig en optimist og har troen på at dette vil gå seg til etter hvert. Og så må jeg få skryte av kundene våre som virkelig har tatt smittevernet på alvor.

Saken fortsetter under bildet.

 STOLT PRISVINNER: – Det er en ære å bli kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland, men strengt tatt burde prisen gått til hele staben her på Extra Fauske, sier Bente Ellingsen.

MÅNEDENS MEDARBEIDER

Bentes innsats på Extra Fauske har blitt lagt merke til. Som en kollega skrev da han nominerte Bente til månedens medarbeider i Coop Nordland.

”Hun er veldig hyggelig og alle vi på Extra Fauske er veldig glad i henne. Hun er en som følger opp alle de nyansatte og kommer alltid med en bra forklaring. Hun smiler alltid når hun tar i mot kunder og hjelper dem på best mulig vis. Extra Fauske er ikke Extra Fauske uten Bente!"

For Bente ble prisen en aldri så lite gledelig sjokk:

– Jeg blir jo selvfølgelig veldig stolt, men i mitt hode går denne prisen til hele gjengen her. Det er samarbeidet og fellesskapet som skaper en god butikk.