I år er det blant annet glitter som gjelder og hos Kjolesalongen har de fått inn mange lekre kjoler til jule- og nyttårsfeiringen.

En glitrende jul

I år kan damene glitre til jul ifølge daglig leder Ulla Limstrand på Kjolesalongen. Butikken er pyntet til jul og det bugner av flotte antrekk til jule- og nyttårsfeiringen.

- Vi har alt fra gallakjoler til hverdagskjoler i butikken. Og i år er det jo virkelig lov å glitre på julaften. Det er også mye rødt som er kommet inn, forteller Limstrand. 

Gavekort til jul

Lurer du på hva du skal gi din bedre halvdel, datter, mamma eller bestemor til jul? Hos Kjolesalongen finner du noe til alle damer som er opptatt av kvalitet. 

- Vi har masse flotte skjerf og antrekk som er supre julegaver og bistår gjerne med tips til gaver om man tar turen innom oss. Vi tilbyr også gavekort slik at mottaker selv kan komme å handle det de ønsker seg, sier Limstrand.

De hyggelige damene på Kjolesalongen bistår gjerne kundene med råd og tips. På bildet vises fra venstre: Ulla Limstrand, Aida Poceviciute og Viera Minarovicova.

Alt til bryllupet

Det Kjolesalongen kanskje er mest kjent for er sitt brede utvalg i brudekjoler og alt til bryllupet. 

- Uansett hva man har behov for så har vi det meste. Sko, tilbehør, brudepikekjoler og utleie av smoking, sjakett og livljole, samt dåpskjoler. Vi har flere spennende merker å velge mellom og vi har også egen sydame som kan tilpasse kjolen for kunden,  fortsetter hun. 

På Kjolesalongen finner man det meste til bryllupet. Egen sydame har de også, slik at kjoler kan tilpasse etter behov.

Fokus på kvalitet og miljø

Kjolesalongen har fokus på både kvalitet og miljø, og har derfor klesmerker som er bærekraftige. Og stikkord som slow fashion, økotex, sustainable fashion, bærekraft og lavt klima avtrykk er blitt viktig ikke bare for dem, men også for deres kunder.

- Vi merker økt etterspørsel etter miljøvennlige plagg. De fleste klærne er produsert i Europa og blir produsert etter bestilling, altså ikke masseproduksjon, og mange merker er miljøsertifisert. Noen av varene kan inneholde polyester, men dette er da ofte resirkulert polyester. Vi har også ytterklær og gensere som er laget av resirkulerte plastflasker, forteller Limstrand. 

At klær med god kvalitet skal kunne vare lengre er også blitt viktigere for kundene.

- Flere av våre merker produserer klær kun i naturlige tekstiler, som ull, lin, bomull og viskose. Så vi har høyt fokus på kvaliteten på det vi tilbyr. Dette gjelder ikke bare produktene, men også nivået på servicen vi leverer, avslutter Limstrand. 

 

Ta gjerne turen innom Kjolesalongen for å handle årets julegave eller for å ta en titt på årets julenyheter. Du finner dem i Kongens gate 56. Ønsker du komme i kontakt, ring dem på tlf 755 35 040 eller send en e-post til: [email protected]. Det er også mulig å ta kontakt via Facebook