VARIERTE OPPDRAG: Protan er Nordens største takentreprenør, og de tar hånd om alle typer prosjekter, fra planlegging til ferdig prosjekt.

En helt unik jobb som
avdelingsleder venter på deg

Kan vi tilby deg den mest spennende jobben i Bodø akkurat nå? Vi i Protan mener det. Interessert? Klart du er.


Hvilken jobb det er snakk om?

Avdelingsleder for Protan Entreprenør i Bodø.

Du har garantert hørt om oss, men kjenner kanskje ikke alle detaljene. Vi er Nordens største takentreprenør, og vi tar hånd om alle typer prosjekter, fra planlegging til ferdig prosjekt. 

I Bodø har vi en avdeling med fem funksjonærer, sju blikkenslagere og 20 taktekkere som har hele Nordland som arbeidsområde.

Hvem jakter vi på?

En med teknisk teknisk bakgrunn og høyere utdannelse på bachelor eller masternivå. Du har kan vise til fartstid innen prosjektarbeid i byggebransjen. Vi tror nok også at du har vært med på å lede etter eller flere prosjekter.

Saken fortsetter under bildet.

Hvorfor bytte jobb?

Du har kanskje kjent litt på at du trenger nye utfordringer. Litt større ansvar. Følelsen av å være del av en offensiv ledergruppe. Stoltheten over en logo som forteller om et selskap hvor medarbeiderne er den virkelige kapitalen.

Hva består jobben av?

Alt. Pluss litt til. For du er en som kjenner hjertet banke litt hardere når du får lov til å håndtere alt fra HMS til opplæring, budsjett, markedsplaner og innsalg. Du stortrives når trykket er høyt, vel vitende om at det er samarbeid som er nøkkelen til suksess.

Hva forventer vi av deg?

Mye. Du legger lista høyt fra før og har stor sans for at det stilles krav til det du gjør. Og den du er. Din stil er direkte og tydelig, samtidig som den er ydmyk og respektfull. Du får med deg folk, du lytter til innspill. Men nå vedtaket er fattet, handler det kun om én ting: Gjennomføring.

Saken fortsetter under bildet.

Hva krever du av oss?

Det meste. Du kjenner din egen markedsverdi og vet at en arbeidsgiver vil strekke seg langt for å få nettopp deg med på laget. Det er vi i Protan fullstendig klar over. Derfor har vi:

  • Veldig konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Bonusordning i henhold til selskapets bonusmodell
  • Gode muligheter for personlig utvikling og vekst 
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Er det noe du lurer på? Da skal du bare ringe til:

Janne Kristine Halvorsen

HR Business Partner Protan Contracting

M: 908 30 267

Eller tenker du at dette er drømmejobben, denne vil jeg ha?

Da søker du her.