SUNNE FRISTELSER: Ferskvaresjef Mads Methi Breivik og butikksjef Gerd Johansen hos Eurospar Koch kan skilte med et stort utvalg av fersk og fristende mat.

En indrefilet av en butikk

Skrevet for Eurospar Koch
14.03.2019 19:25

Ferdig lunsj, fersk fisk, lokal ost, nybakt brød og et bredt utvalg av fristende kjøttvarer gjør Eurospar Koch til ditt førstevalg når kjøleskapet skal fylles opp.

– Vi ser at dette er noe som virkelig trekker kunder inn til oss, sier butikksjef Gerd Johansen.

LUNSJ-SUKSESS

Bare lunjstilbudet alene står for en solid del av omsetningen. Dette har blitt særlig populært blant alle de som nå jobber med utallige prosjekter i Bodø sentrum.

Saken fortsetter under bildet.

FRISTENDE TILBUD: Hver dag er det nærmere 1.000 lunsjkunder som lar seg friste av de gode tilbudene i varmrett-disken hos Eurospar Koch.

I forlengelsen av dette har Eurospar satt opp to selvbetjente kasser, nettopp for at lunsjkundene ikke skal bli stående fast i køen. Nå bruker nærmere 30 prosent av de 2.000 kundene som er innom butikken daglig nettopp disse kassene.

Saken fortsetter under bildet.

KORTREIST MAT: Ostene fra Kjerringøy er ettertraktet over hele Norge, og på Eurospar Koch finner du flere smakfulle varianter.

DET LILLE EKSTRA

– Vi har alltid lagt stor vekt på å kunne tilby det lille ekstra, som matvarer fra lokale produsenter, en skikkelig utvalg av fersk fisk, nybakte brød og ferdig mat du kan ta med  deg i en travel hverdag, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

KYLLING ALLTID POPULÆRT: – Når vi kjører tilbud på grillet kylling, står kundene i kø for å sikre seg dagens middag, sier Markus Strøm.

Og med flere store boligprosjekter på gang, som Bodø 360 og The Storm, vil det dukke stadig flere potensielle kunder som setter pris på en butikk som har et nådeløst fokus på kvalitet og variasjon.

HEMMELIG OPPSKRIFT

– Vi har for eksempel laget vår egen versjon av ”Pytt i panne” og den er veldig etterspurt, sier ferskvaresjef Mads Methi Breivik.

 – Hva er oppskriften?

– Den er hemmelig.

 Det som ikke er hemmelig er at butikkens egne burgere også går som varmt hamburgerbrød, sammen med et økende utvalg av vegetar-retter og – ikke minst – den bugnende salatbaren.

Saken fortsetter under bildet.

LOKAL KVALITET: Eurospar Koch legger stor vekt på råvarer fra lokale produsenter, slik som eggene fra Tørresvik Gård

FISKEDISKEN TREKKER FOLK

– Så ser vi også at fiskedisken trekker mye folk og det at vi kan skilte med alt fra laks og torsk til sei, uer og fersk rogn er noe kundene vet å verdsette, sier Methi Breivik.

RYKENDE FERSK FISK: – Fiskedisken er alltid populær hos kundene våre som setter stor pris på ferske råvarer, sier Henrik Forfang Karlsen.