EKTE DUGNADSÅND: Da fontenen fikk problemer, stilte fagfolkene hos Rørlegger’n Fauske opp på dugnad. Sammen laget de nye deler - i rustfritt stål.

En lokal naturkraft

Vil du bli del av en bedrift som brenner for faget og jobber for et levende nærmiljø? Da må du lese videre,.


Da fontenen fikk problemer, stilte fagfolkene hos Rørlegger’n Fauske opp på dugnad. Sammen laget de nye deler - i rustfritt stål.

Derfor, når du beundrer den vakre vannskulpturen, så er denne et synlig bevis på kraften som skapes når man står samlet. Slik medarbeiderne hos Rørlegger’n Fauske gjør. På jobben og på fritiden. Sammen utgjør de en lokal naturkraft innen sin bransje.

SPENNENDE DAGER: Som medarbeider hos Rørlegger'n Fauske er du sikret varierte og spennende dager på jobben.

Det finnes knapt et arrangement på Fauske hvor ikke bedriftens medarbeidere stiller opp. For de har forstått verdien av et levende nærmiljø. De kjenner på både glede og stolthet når de kan bruke sine faglige ferdigheter til å skape økt bo- og blilyst. 

Nå trenger denne trivelige gjengen flere flinke kolleger. De er på jakt etter en servicerørlegger som har fagbrev eller noen års erfaring. Gleder du deg til gå å på jobb og har godt humør, så stiller Rørlegger’n Fauske med topp moderne utstyr og konkurransedyktige betingelser. 

TUNG KOMPETANASE: Rørlegger'n Fauske håndterer en lang rekke oppdrag, fra stort til smått.

Skriftlig søknad med CV, vitnemål og attester sendes innen 1. november til:

[email protected]

Eller til:

Rørlegger’n Fauske AS, Storgata 98, 8200 Fauske.

Du kan lese mer om Rørlegger'n Fauske her.