GODT SAMHOLD: Frukt-og grøntansvarlig, Monica Lieng(t.v), og butikksjef Renita Alme hos Eurospar på Hunstad har jobbet sammen i 8 år. Nå gleder de seg til 10års-feiring av butikken sin.

En sprek 10-åring!

Skrevet for Eurospar Hunstad
24.11.2020 21:29 - OPPDATERT 24.11.2020 21:47

Eurospar på Hunstad feirer 10 år torsdag 26. november, og det feires med svært gode tilbud i butikken!

- Det har vært et utfordrende år, med alle smittetiltakene, men gjengen her har virkelig stått på, og kommer på jobb med et smil hver eneste dag. Så det er klart vi skal markere at vi blir 10 år! Det sier Renita Alme, som er butikksjef hos jubilanten.

- Vi har det veldig gøy på jobb! Det er massevis av utfordringer, også er det så trivelig å treffe gode kollegaer og kunder.

STOLT BUTIKKSJEF: Renita Alme er butikksjef på Eurospar Hunstad. - Vi har det fantastisk gøy sammen på jobb!

Og butikken har gjort det godt. På de siste 8 årene har butikken doblet omsetningen, og butikksjefen tror omsetningen kan fortsette å øke.

- Nå bygges det massevis av boliger i Mørkvedbukta, og til vinteren åpner Byggmakker-butikken rett utfor døra her. Det tror jeg vil være med på å trekke enda mere folk til oss! 

Og selv om koronaen stikker noen kjepper i hjulene på feiringa, er Alme klar på at de skal markere dagen:

- I utgangspunktet hadde vi planer om å ha massevis av leverandører som kunne delt ut smaksprøver, men vi blir nødt til å begrense antallet. Det er jo kundene som er viktigst å ha i butikken! 

 

Derfor blir det servert noen virkelig gode smaksprøver, samtidig som de klinker til med skikkelig gode jubileumstilbud:

  • Evergood Kaffe, - 40%

  • Hele Freia-serien til Hennig Olsen, - 40%

  • Trøfler, konfekt og lakris fra Jacobs Utvalgte, - 40%

  • Epler, pærer, banan og appelsin, - 40%

  • Grillede kyllinglår fra varmedisken, 9.90 pr hg

  • Smågodt. 9.90 pr hg

I tillegg er diverse oster og snacks satt ned i pris i anledning jubileet.

- Her skal vi ha gode tilbud for alle, og tilbudene varer fra torsdag til lørdag! 

DEDIKERT FRUKT-OG GRØNTANSVARLIG: Monica Lieng sørger for at alt er på stell i avdelingen sin.

Nominert til gjeve priser

I år har butikken virkelig markert seg, hvilket har ført til nominasjoner til flere priser.

- Monica Lieng, som har jobbet her siden før butikken åpnet, er nominert til årets frukt-og grøntansvarlig i kjeden, og det er vi alle veldig glade for. Hun er en fantastisk kollega, og gjør mye både for miljøet her og for kundene. Også ser jo frukt-og grøntavdelinga veldig veldig bra ut! 

I tillegg er butikken, som eneste i Bodø, nominert til prisen som årets matgledebutikk, som kåres av TINE. - Det er vel den mest høythengende prisen i dagligvarebransjen, så det er en ære og være med der, sier butikksjefen stolt. 

STOLTE: Monica Lieng og Renita Alme er stolte over nominasjonene. - Det er en stor ære å være nominert, sier de.

Innbydende ferskvaredisk

Og når frukt-og grøntavdelingen skinner og butikken forøvrig er på stell, ønsker Alme å trekke frem selve hjertet i butikken, ferskvareavdelingen.

- Vi vil levere en komplett handletur, og også ferskvareavdelingen består av svært dyktige medarbeidere, som virkelig kan faget sitt.

FLOTTE RÅVARER: Åse Sæbø er storfornøyd når hun får jobbe med kvalitetsråvarer i ferskvareavdelingen på Eurospar Hunstad.

Her serveres fersk fisk og kvalitetsbiff, i tillegg til varme lunch-og middagsalternativer til kundene i en travel hverdag.

- Igjen, folkene våre er bare helt fantastiske, og ferskvaren hos oss er veldig populær blant kundene! 

PÅFYLL AV JULEVARER: Angelica Alme fyller på med julevarer. - De siste tre ukene har vi solgt 9 tonn ribbe, så det er tydelig at jula nærmer seg.

Spesialvarer på bestilling

Og skulle du gå inn på Eurospar på Hunstad, og ikke finne en spesiell vare du leter etter, da er det bare å spørre medarbeiderne om de kan bestille.

- Det er det som er så kult med å jobbe for Eurospar. Vi kan bestille både Tomahawk steak og ta inn en spesiell øl-sort. Det er kundene som skal bestemme utvalget i butikken, sier Alme, før hun legger til:

Velkommen, kjære kunder, til 10års-feiring hos Eurospar Hunstad!