BARNE-ROMMET: Her skal det bli et fullverdig barnerom med fjernsyn, prosjekter, leker og sofa.  – Den perfekte løsningen når du trenger noen timer på jobb, samtidig som du må passe på et småsykt barn, sier Andreas Kiltmann Rykkje.

En sykt god idé

Skrevet for Fasaderenovering AS
28.02.2019 14:30 - OPPDATERT 28.02.2019 15:52

Når Andreas Kiltmann Rykkje og Fasaderenovering flytter til nye lokaler, lager de eget lekerom for barna.

– Det skjer jo noen ganger i løpet av et år at barna er forkjølet eller småsyk og da må en av foreldrene være hjemme. Her får mamma eller pappa sjansen til å ta noen timer på jobb, samtidig som barnet kan se på tv eller i-pad, sier Andreas Kiltmann Rykkje.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT BODØ-BYGG: Fasaderenovering har fått plass i mursteinsbygget i Gamle Riksvei 112 – bak Bodin kirke. – Dette er midt i blinken for oss, sier Andreas Kiltmann Rykkje.

 INN I NYE LOKALER

Han presiserer at det er snakk om de gangene hvor man for eksempel må holde ungene hjemme for å unngå smitte i barnehage og skole. Dette er en idé han har hatt lenge, men først nå – i nye lokaler – fikk han sjansen til å realisere den.

 Og nye lokaler, det trengte firmaet sårt. Det som begynte som fire ansatte i en brakkerigg, er i dag et offensivt selskap med 23 ansatte og rekordartet vekst. Da Fasaderenovering fikk sjansen til å leie seg inn i Gamle Riksvei 112, slo de øyeblikkelig til.

Saken fortsetter under bildet.

LETT OG LUFTIG: – Vi har lagt vekt på at kontoret skal være lett og luftig, med mye bruk av glassvegger. Og en felles sosialsone hvor folk kan slå av en prat, sier Andreas Kiltmann Rykkje.

 SKREDDERSYDD LØSNING

– Her har vi 330 kvadratmeter med et åpent og luftig landskap med glassvegger, kantine og i førsteetasjen et skreddersydd lager med separate inn- og utporter.

Fasaderenovering har ordreboka full og er samtidig i full gang med å regne på en rekke større oppdrag.

Per nå legger de tak på det nye parkeringshuset i Kvartal 99 og de er i gang med flere større, private ombygginger. I tillegg gjør de en jobb på presteboligen på Gravdal.

Saken fortsetter under bildet.

GØY PÅ JOBBEN: Denne plakaten har fulgt Andreas Kiltmann Rykkje opp gjennom årene: – Poenget er å ha det gøy på jobb.

 KOMPLETT PORTEFØLJE

Med stadig flere folk og økt kompetanse sitter Fasaderenovering på en bred portefølje:

  • Alt av tømrerarbeid – inne og ute
  • Betongrehabilitering
  • Ny betong
  • Alle typer tak
  • Blikkenslagertjenester
  • Mindre serviceoppdrag
  • Lekkasjer

TRENGER FLINKE FOLK

Fasaderenovering jobber både som hovedentreprenør og underleverandør, alt etter hva som passer inn i det aktuelle oppdraget. Og så sitter firmaet også på en eksklusiv spisskompetanse når det gjelder renovering av verneverdige bygninger.

Saken fortsetter under bildet.

   SENTRAL BELIGGENHET: Riksveien går rett utenfor bygget og Andreas Kiltmann Rykkje er meget godt fornøyd med beliggenheten til det nye hovedkvarteret.

 – Nå jakter vi på flere flinke folk og spesielt de som sitter med spesialisert kunnskap og erfaring innen tømring, betong og service-oppdrag, sier Andreas Kiltmann Rykkje.

Og er det noe du lurer på, så er du hjertelig velkommen innom til en uforpliktende prat.

Du kan lese mer om Fasaderenovering her.