STØTT Top of Helgeland er ditt klare førstevalg både for ferie/fritid og kus/konferanse.

En unik perle i et
magisk havgap

Hun ble møtt med skepsis og hoderysting. Men i løpet av ti år har Eva Andersen klart å etablere STØTT Top of Helgeland(tidligere Støtt Brygge) og Støtt som et klart førstevalg for både ferie/fritid og kurs/konferanse


– Nei, det har ikke vært helt enkelt. Men, som de sier, det er kun i motbakke det går oppover.

DEN HISTORISKE GRUNNEN

Eva Andersen er helt ærlig. Hadde hun visst hvor mye arbeid som måtte til, hadde hun kanskje tenkt seg om to ganger. Men i dag, når alt er på plass, er det lykkerusen som danser om kapp med nordlyset her ute i havgapet på magiske Helgeland.

Saken fortsetter under bildet.

 DEN LANGE REISEN: Eva Andersen har brukt mye tid og krefter på å bygge opp STØTT Top of Helgeland: – Nei, det har ikke vært helt enkelt. Men, som de sier, det er kun i motbakke det går oppover. Foto: Kathrine Sørgård

For vi er på historisk grunn, et unikt handelssted fra 1800-tallet. Dette kan nå bli din base for uforlignelige opplevelser. Dette kan bli et sentralt punkt for din reise i en region hvor det venter nye eventyr bak hver sving, på stoppestedet for hurtigbåten.

– Vi blander gammelt og nytt, forteller Andersen.

Det betyr at du får oppleve et kystmiljø som er forvaltet av fem generasjoner. Du får tilgang til en jomfruelig natur som savner sidestykke. Du får servert ekte mat, basert på lokale og kortreiste råvarer.

HISTORISK SUS: STØTT Top of Helgeland tar deg med på en reise i tid og rom.

PÅ NATURENS PREMISSER

Og for å holde oss til råvarene en liten stund. STØTT Top of Helgeland tar dette ansvaret på det dypeste alvor. De produserer sin egen tørrfisk og boknafisk. Her er det absolutt ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

Dette er ikke uten grunn. For STØTT Top of Helgeland tilbyr opplevelser hvor det hele tiden er naturen som danner premissene. Slik den har gjort det siden tidenes morgen.

LOKAL GOURMET-MAT: På Støtt får du servert de lekreste retter, med lokal tilhørighet.

STØTT Top of Helgeland passer perfekt for deg og din familie. For vennegjengen. Eller bedriften som leter etter et sted for å arrangere kick-off, ledersamling eller en insentiv-tur. STØTT Top of Helgeland er midt i blinken for en mellomstor konferanse eller et kurs.

MANGE MULIGHETER

Med 34 senger og 16 rom kan en bedrift sikre seg hele anlegget hvis de har behov for det. Et rutinert kokke-team står alltid klare til å produsere fortryllende smaker. Dette er et sted med uforglemmelige omgivelser, sommer som vinter.

Enten du kan vandre under nordlysets irrgrønne ballettforestilling eller ta inn over deg lyse sommernetter med skvaldrende måker og kaklende skarv.

UNIK NATUR: Helgelandskysten byr på et spektakulært landskap - sommer som vinter.

Det er her du kan gli utover havet i en kajakk. Det er her du kan sitter på en fjelltopp og nyte synet av en horisont som aldri tar slutt.

NETTVERKET HELGELAND

STØTT Top of Helgeland har et tett samarbeid med andre aktører og bedrifter, noe som gjør at de alltid kan skreddersy et tilbud som passer deg, din familie og bedrift.

– Vi er del av et finmasket nettverk som heier på hverandre.

Helgeland som merkevare har blitt betydelig forsterket de siste årene, fremholder Andersen.

Saken fortsetter under bildet.

SJØFLYSUKSESS: Samarbeidet med Saltenfly hr blitt en suksess

Så er det også slik at i en moderne verden, hvor tradisjon møter visjon, har STØTT Top of Helgeland funnet flere nisjer. Nå kan du faktisk ankomme øya ved hjelp av sjøfly!

– Saltenfly har blitt en suksess og vi ser at det finnes kundegrupper som er villige til å betale for denne typen opplevelser som du ikke finner andre steder, sier Andersen.

ET SMIL OM MUNNEN

På linje med at du hos STØTT Top of Helgeland kan få friske RIB-turer, guidede turer som inneholder fortellinger om natur, geologi og sagn. Du får sjansen til å vandre alene i et øyrike som gir deg nye impulser. Et øyrike hvor du kan lade batteriene og reise hjem med overskudd og et stort smil om munnen.

Saken fortsetter under bildet.

HISTORISK GRUNN: På Støtt er du på historisk grunn, et unikt handelssted fra 1800-tallet. Dette kan nå bli din base for uforlignelige opplevelser på Helgeland

Men det stopper ikke her. I et år hvor bedriften feirer 10-årsjubileum jobbes det med nye og spennende planer.

– Vi kan ikke avsløre dette nå, men det kommer nyheter fremover, sier Eva Andersen.

 ET EKTE LAGARBEID

Mannskapet hos STØTT Top of Helgeland består ikke bare av de ansatte, men også et aktivt familiestyre. Eva Andersens bror Svenn Sørensen og datteren Benedicte Andersen. I tillegg til Benedictes samboer Preben Werningsen. Eva Andersen sier at hun brenner for å trekke ungdommen med seg i videre utvikling. Vel vitende om at hun og teamet har skapt noe helt særegent:

– Som leder må du ha fokus på fremtiden og fremdriften. Du må ha en visjon og styre mot et mål. Men du klarer aldri å komme i havn uten et dyktig mannskap. Vi har stått sammen om det vi har fått til og vi skal stå sammen om det vi skal utvikle videre.

Du kan leser mer om STØTT Top of Helgeland her.