KLAR FOR NYE OPPDRAG: Den unge bedriften har allerede skapt seg en solid posisjon i markedet. – Vi er nok oppe i over 1.000 oppdrag per år, store og små, sier gründer og daglig leder Ulrik Myrvang i Flytt og Vask.

En vaskeekte suksess

Flytting er alltid spennende, men du vet at det også innebærer veldig mange oppgaver. Flytt og Vask er selskapet som sørger for at alt går knirkefritt.


Alt er over. Du fikk kjøpt den boligen du ville ha, du fikk solgt den boligen du hadde fra før. Lykken er berusende, men det gjenstår en jobb. En stor jobb. Nemlig selve flyttingen. Og vaskingen av boligen du forlater.

Saken fortsetter under bildet.

VASKE-EKSPERTER: Flytt og Vask har tung kompetanse og god erfaring når det gjelder flyttevask. Andrea Jerman er en av dem som sørger for at alt blir skinnende rent. Foto: Kontrafei

FLYTTING UTEN BEKYMRING

Det er her Flytt og Vask kommer inn i bildet. De sørger for at hele prosessen går på skinner og at alt av tidsfrister blir holdt.

– Vi har alltid som mål å utvikle oss og finne gode løsninger for kundene til konkurransedyktige priser, sier daglig leder og gründer Ulrik Myrvang.

Og med gode løsninger mener han at selskapet kan levere innenfor et bredt spekter av tjenester:

  • Pakking og emballering
  • Flytting lokalt for privatpersoner og bedrifter i Bodø og omegn
  • Flytting til andre steder i norge og utlandet
  • Avhending av dødsbo
  • Lagring
  • Avfallshåndtering - Bortkjøring av gamle møbler og rusk og rask
  • Flyttevask med garanti

Saken fortsetter under bildet.

VIKTIG EKSPERTISE: Ofte handler flytting om å transportere verdifulle gjenstander. Lars Jørgensen er en av medarbeiderne hos Flytt og Vask som vet nøyaktig hva som må til for at jobben skal gjennomføres trygt og sikkert. Foto: Kontrafei

DE LØSER DET MESTE

For dette er noe av poenget. Flytting innebærer så mye. Flytt og Vask kan også ordne opp i montering og håndtering av over- flødige møbler. Trenger du midlertidig lagring, så fikser de det også.

Selskapet har spesialisert seg på flyttevask og vet ned til minste detalj hva som forventes innen dette meget omfattende området.

– Vi har vår egen flyttevask-garanti, noe som betyr at det er vi som tar på oss ansvaret for at renholdet er sikret før overtakelse. Skulle det forekomme avvik, forplikter vi oss til å rette opp alt innen 24 timer, understreker Myrvang.

Saken fortsette under bildet.

MODERNE BILPARK: Flytt og Vask har en moderne bilpark, med kjøretøyer som er nøye tilpasset de ulike oppdragene.  Foto: Kontrafei

KVALITET I ALLE LEDD

Og trygghet er et mantra i selskapet. De sitter på erfaring og kompetanse som er avgjørende når det gjelder å forebygge skader.

– Våre kunder kan være helt sikre på at eiendelene deres blir behandlet med den dypeste respekt. Skulle det mot formodning skje et uhell, har vi gode forsikringer som dekker alt det vi driver med, presiserer Myrvang.

Derfor er også forarbeidet særdeles viktig i dette yrke:

– Vi gjør risikoanalyser og planlegger alt ned til minste detalj.

Saken fortsetter under bildet.

VARIERTE OPPDRAG: Flytting innebærer transport av små og store gjenstander. Her er Martin Hoff i full gang med å få stolene fra A til B.  Foto: Kontrafei

FORNØYDE KUNDER

I løpet av kort tid har Flytt og Vask klart å opparbeide seg et solid renommé i bransjen og de får stadig flere oppdrag fordi selskapet blir anbefalt av fornøyde kunder.

– Vi har fra dag én lagt vekt på å være tilgjengelige og at det skal være lett å få tak i oss, før, under og etter oppdraget, sier Myrvang.

For Flytt og Vask handler det om å stadig levere bedre tjenester. De har et konstant fokus på utvikling.

Saken fortsetter under bildet.

MELLOM-LAGRING: Trenger du å mellomlagre innboet i en periode før alt er klart til innflytting? Flytt og Vask tar jobben og sørger for trygg lagring.  Foto: Kontrafei

DEN GODE OPPLEVELSEN

Hos Flytt og Vask er det yrkesstoltheten som har første- prioritet. De er fagfolk som skal levere tjenester til terningkast 6. Det betyr at de er fleksible med tanke på hvilke oppdrag som skal løses, enten det er en liten leilighet, en stor enebolig eller en bedrift som er oppdraget.

Men hva er det da som driver Ulrik Myrvang og hans engasjerte medarbeidere?

– Målet er å skape en god opplevelse. Vi skal levere merverdi til de som bruker oss. Vi vet at enhver flytting kan skape stress. Det er så utrolig mye du må huske på. Da er det vår jobb å fjerne mye av stresset. Hos oss er du i trygge hender.

Du kan leser mer om Flytt og Vask her.