EKTE BADE-LYKKE: – Dette har jeg drømt om i åtte år og nå er endelig vårt nye bad på plass, sier Maja Jensvoll.

– Endelig fikk vi
drømmebadet vårt

Skrevet for Haaland Bodø
20.03.2019 16:22 - OPPDATERT 20.03.2019 16:36

De hadde stadig planer om å pusse opp, men det kom alltid noe i veien. Men nå er alt på plass for Maja Jensvoll og familien.

– Vi trodde nok også at dette kom til å bli en komplisert og langvarig affære, men jeg ble virkelig overrasket over hvor fort og smertefritt det gikk.

ET AV DE VIKTIGSTE ROMMENE

Maja Jensvoll og familien har bodd i huset på Mørkved i åtte år. Og badet stammet fra da boligen ble ført opp.

Saken fortsetter under bildet.

RASKT OG EFFEKTIVT: – Jobben med å fikse badet gikk smertefritt og vi fikk hele tiden løpende informasjon om hva som skjedde, sier Maja Jensvoll.

 – Samtidig er jo dette et av de viktigste rommene i huset og da bør man kunne kose seg litt der.

 Men, som sagt, det skulle gå flere år før prosjektet kapret førsteplassen på prioriteringslisten. Da gikk det til gjengjeld veldig fort.

 – Fra start til slutt tok del vel rundt fire uker.

Saken fortsetter under bildet.

GRUNDIG PLANLEGGING: Når Haaland Bodø skal gå i gang med et bad, setter de inn alle fagfunksjonene fra dag én. Fra venstre baderomsdesigner Oana Berntzen, prosjektleder elektro Per-Inge Skau Jægtvik, rørlegger Øyvind Birkeli og prosjektleder VVS Bjørnar Karlsen.

 – TOPP SERVICE

Maja fikk bistand av fagfolkene hos Haaland Bodø til å gjøre jobben og hun ikke få fullrost dem nok:

 – Hyggelige, flinke og alltid klare til å svare hvis det var noe vi lurt på. Vi fikk også en fortløpende informasjon om fremdriften.

ALT PÅ ETT STED

Så er da også komplette bad ett av satsingsområdene til Haaland Bodø:

 – Det er en stor fordel for kunden at de kun trenger å forholde seg til én bedrift og ett telefonnummer, sier prosjektleder VVS Bjørnar Karlsen.

 Det betyr at du som kunde får full oversikt fra idé-stadiet til badet står funklende ferdig. Da er det også en stor fordel at du kan stikke innom det nye show-rommet til Haaland i Påls vei.

Saken fortsetter under bildet.

MATT OG SVART: Du har mye å velge i når et nytt bad skal designes. Akkurat nå er matte og svarte overflater veldig populære.

 – Det blir noe annet når du får anledning til å ta og føle på materialene, sier baderomsdesigner Oana Berntzen.

TRYLLER FREM LØSNINGER

Samtidig får du bli med på å konstruere det nye badet når ekspertene hos Haaland tar i bruk sitt digitale tegneprogram, som gir en 360-graders visning av hvordan de ulike løsningene vil se ut.

 – Mange har klare ønsker om hva som skal inn på badet, men de ser ikke helt for seg hvordan det skal bli plass til alt, sier rørlegger Øyvind Birkeli.

 Det er her mange års erfaring og solid kompetanse kommer inn som en forløsende faktor.

Saken fortsetter under bildet.

GULL VERDT: Også gullskimrende messing har fått en renessanse den siste tiden.

 – Det er mange kunder som rett og slett blir overrasket over hvor god plass de egentlig har, når vi først viser dem en alternativ løsning, sier prosjektleder elektro, Per-Inge Skau Jægtvik.

FULL KONTROLL

Fordelen med å velge en komplett leveranse er at Haaland koordinerer alle faggruppene, som snekkere, elektrikere, rørleggere og malere. Samtidig blir man enige om både pris og dato for ferdigstillelse før arbeidet starter.

 Men hva er så de siste trendene innen baderoms-design?

 – Matt-svart og messing, kommer det kontant fra Oana Berntzen.

 – Og luktfrie toaletter, det er noe som står veldig høyt på de fleste ønskeliste, skyter Bjørnar Karlsen inn.