Endelig er det igjen klart for Nattjazz i Bodø Domkirke. Foto: foto: Trond N. Haave

Opplev magien:
Nattjazz i Bodø Domkirke

Etter noen år med ufrivillig pause kan Bodø Domkor igjen ønske velkommen til Nattjazzkonsert fredag 16. desember kl 22. De populære konsertene har lang tradisjon i Bodø, og er for mange det musikalske høydepunktet i førjulstiden.


–⁠ Det er en helt spesiell stemning i Domkirken på disse konsertene, og mange har savnet Nattjazzen de årene vi ikke har kunnet arrangere konsert, sier kormedlem Anne Lena Lyngøy.

Nå er de endelig tilbake og Anne Lena gleder seg stort:

–⁠ Domkoret er i toppform og vi har med oss svært dyktige og kjente musikere. Man får en uforglemmelig kveld når det store kirkerommet lyssettes og fylles med folk og vakker musikk, utdyper hun.

Her kan du kjøpe billetter til Nattjazzen fredag 16. desember kl 22:00.

Det er klart for magi i Bodø Domkirke. Kirken lyssettes på vakkert vis, og akustikken er noe for seg selv.

I år vil koret presentere musikk av den spennende komponisten og pianisten Barry Brinson, som er en av New Zealands mest allsidige musikere. Hans musikk spenner fra klassisk orgel og jazzpiano, til kor- og instrumentalverker.

Konsertens hovedverk blir Brinsons 'Missa Brevis in Jazz'. I tillegg fremføres flere av Brinsons jazz-arrangementer for kor som bl.a. Billie Holidays 'God Bless The Child'.

– Vi er veldig glade for å ha med oss en flott jazztrio ledet av pianist Einar Thorbjørnsen, sier dirigent George Chittenden.

Thorbjørnsen er en profilert musiker fra Bodø som holder til i Oslo, og dirigent George Chittenden forteller at de er glade for at han skal medvirke på konserten.

– Med seg på årets Nattjazz har han Christo Stangness på bass og Arnfinn Bergrabb på trommer, så dette blir bra. Nå håper vi at publikum fyller opp Domkirken, og jeg lover at vi skal gi alle en flott musikalsk opplevelse, avslutter dirigent George Chittenden.

Her kan du kjøpe billetter til Nattjazzen fredag 16. desember kl 22:00.

Anne Lena Lyngøy i Bodø Domkor gleder seg stort til å levere magi i Bodø Domkirke. –⁠ Det er en helt spesiell stemning på disse konsertene, sier hun.