GODT HUMØR: Hos Gode Tall er det godt humør, høyt under taket og stort rom for personlig utvikling.

Er du klar for
nye utfordringer?

«Gode Tall» opplever økt etterspørsel av tjenestene sine. Nå trenger disse spreke folkene deg med på laget.

  • Har du fullført høyere relevant utdanning innen økonomi eller regnskap/revisjon?
  • Er du autorisert regnskapsfører med erfaring fra regnskapsførervirksomhet?

I så fall venter det to spennende jobber på nettopp deg hos Gode Tall. Et selskap som så dagens lys i 1999 som Bodø Merkantil AS. Via flere navneskifter og fusjoner har man i dag kommet frem til regnskapsbyrået Gode Tall som er lokalisert på Inndyr, i Bodø og i Sandnes.

Når en kunde skal velge et regnskapsbyrå, er man på jakt etter solid lokalkunnskap, tett forhold til kundene og tung, faglig kompetanse.

– Nærheten til kunden betyr alt, sier daglig leder Solgull Klette.

  • Gode Tall leter etter deg som har en god systemforståelse og som kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig.
  • Det vil også være en fordel om du har kjennskap til PowerOffice GO, PowerOfficeWin, Visma Lønn, Visma eAccounting, Maestro og Wolters Kluwer (Akelius) Årsoppgjør og Skatt.

Saken fortsetter under bildet.

RETT FOKUS: – Vår hovedoppgave er å sørge for at du og din bedrift kan ha fokus på det dere er gode til. Nemlig levere gode varer og tjenester. Så sørger Gode Tall for at alt det andre går på skinner, sier Solgull Klette.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

I dag teller staben hos Gode Tall 15 personer og kundeporteføljen er bred og variert med alt fra barnehager og skoler til bønder, snekkere, fiskere og kunstnere. Det er små og mellomstore bedrifter med svært ulike behov. Og nettopp dette er hele poenget:

– Som en relativt liten bedrift kan vi snu oss fort, sier faglig leder Børge Nilsen.

Hvilket betyr at Gode Tall kan skreddersy løsninger som er optimalt tilpasset din bedrift, enten du trenger litt eller mye bistand. Særlig innen SMB-markedet er det mange selskaper som ikke har ressurser til selv å håndtere alle oppgavene:

FOKUS PÅ DET VIKTIGE

– Det er de færreste som begynte som snekker fordi de hadde lyst til å føre regnskap eller levere momsoppgaver, poengterer Klette.

Det Gode Tall ser som sin hovedoppgave er å sørge for at du og din bedrift kan ha fokus på det dere er gode til. Nemlig levere gode varer og tjenester. Så sørger Gode Tall for at alt det andre går på skinner.

SPILLE HVERANDRE GODE

For Klette, som daglig leder, har det fra dag én vært maktpåliggende å knytte til seg dyktige medarbeidere. Da er det ikke nok med faglig dyktighet, det handler like mye om personlighet:

Saken fortsetter under bildet.

 SAMSPILLET: Medarbeiderne hos Gode Tall legger stor vekt å spille hverandre gode og dra veksler på den enkeltes styrker.

– Skal vi lykkes, må vi gjøre hverandre gode. Dette er et lagspill, hvor godfot-teorien til Nils Arne Eggen gjelder i sterk grad.

  • Hos Gode Tall finner du et trivelig arbeidsmiljø med høy kompetanse og masse latter og moro. Og de tilbyr konkurransedyktig lønn.

Så er det to ting som alltid har stått øverst på prioriteringslisten:

– Vi skal ha cellekontorer og behandlingsforsikring.

TOPP ARBEIDSMILJØ

Hun vet av erfaring at det å jobbe med tall krever dyp konsentrasjon og da fungerer det ikke med åpne landskap. Forsikringen er en garanti for at medarbeiderne får rask behandling hvis noe skulle skje.


– Vi hadde én som trengte en skulderoperasjon. Med vår forsikring fikk vedkommende behandling et halvt år før det som hadde vært mulig i det offentlige helsevesenet.

I et mellomstort byrå er man avhengig av at folk kan stille på jobb og lange sykefravær kan blir kritisk. Særlig når man nærmer seg det de i Gode Tall definerer som «Lofotsesongen» - perioden på nyåret hvor alt av regnskap og oppgaver skal inn.

Samtidig er Gode Tall opptatt av at det skal være «frihet under ansvar». Trenger du tid til en foreldresamtale eller må følge en slektning til sykehuset, så går det helt fint.

– Når du jobber oss, skal det være plass til hele livet ditt, sier Nilsen.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER JOBBEN SIN: – Det er en glede å gå på jobb når du vet at du har en topp motivert stab som kan bistå deg i å hjelpe verdens beste kunder, sier daglig leder Solgull Klette i Gode Tall.

EN DIGITAL REVOLUSJON

For Gode Tall, som de andre aktørene i bransjen, har overgangen til skybaserte løsninger vært en revolusjon:

– Det er slutt på at fiskerne kom inn med oljeflekkede kvitteringer, sier Klette med et smil.

Skybaserte løsninger betyr også at kundene får tilgang til data i sanntid. Og man kan når som helst kjøre ut detaljerte og tilpassede rapporter som blir viktige styringsverktøy for den enkelte kunde.

DIN FAGLIGE GARANTISTEn annen viktig oppgave er at Gode Tall passer på at din bedrift hele tiden innfrir stadig strengere krav, forskrifter og reguleringer fra myndighetene.

– Dette er jo også betryggende med tanke på datasikkerhet og hvitvasking. Derfor er det gull verdt for en bedrift å ha en profesjonell samarbeidspartner når det gjelder alt innen økonomi, sier Nilsen.

Som da tenker på blant annet likviditet, kalkyler, lønnsomhet, soliditet, investering, skatter og avgifter.

– Til syvende og sist er det summen av alle disse detaljene som avgjør om du får gode tall på bunnlinjen eller ikke, konkluderer Solgull Klette.

Høres dette ut som en spennende bedrift? 

Da søker du her.

 

Du kan lese mer om Gode Tall her.