NYE BOLIGER: – Norrøna Apartments blir et spennende tilskudd til boligmarkedet og for oss er dette en meget interessant jobb, sier daglig leder og eier Grete Ingebrigtsen i EL TEAM NORD

Er med på å skape
et moderne Bodø

Når det ikoniske hotellet blir til moderne leiligheter, er det EL TEAM NORD som sørger for at det blir lys og varme.


– Det er utrolig spennende å få lov til være med på å skape noe helt unikt i sentrum av Bodø, sier daglig leder og eier Grete Ingebrigtsen i EL TEAM NORD.

Hun snakker om Norrøna Apartments som skal romme 54 unike, 1-3 roms leiligheter fra 22-57 kvadratmeter. Dette er et oppdrag firmaet begynte på i november i år og som strekker seg frem til juli i 2022.

ORKESTERPLASS

De 54 leiligheten strekker seg fra 2. til 6. etasje og vil få både gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Leilighetstypene strekker seg fra smarte 1-roms til romslige 3-roms, alle med orkesterplass rett over gata for Stormen Konserthus.

Boligene vil få inngang fra Sandgata, og har tilgang til to takterrasser og flotte sosialsoner.

Saken fortsetter under bildet.

TETT SAMARBEID: EL TEAM NORD jobber tett opp mot Consto i forbindelse med Norrøna Apartments. Her er Grete Ingebrigtsen (t.h.) i samtale med prosjekt/prosjekteringsleder Lill-Iren Wollvik i Consto.

DEN NYE BYEN

– Du får alltid litt sånn gåsehud når du vandrer gjennom et bygg som skal forvandles. Det er en organisk prosess og samtidig vet vi at dette er et viktig element

i fornyelsen av byen vår, sier Ingebrigtsen

EL TEAM NORD, som tidligere het Ovesen Elektriske, har per i dag 33 medarbeidere og har fylt ordreboka for neste år.

– Det gir en ekstra trygghet, samtidig som vi hele tiden er tilgjengelige hvis noen har et spennende prosjekt eller trenger et service-oppdrag, forteller Ingebrigtsen.

Saken fortsetter under bildet.

ALT MÅ STEMME:  Erik Boltshauser i dyp konsentrasjon under arbeidet på Norrøna Apartments. Alle detaljer må stemme når det elektriske anlegget skal installeres

VIKTIG SAMARBEID

På prosjektsiden har de også et samarbeid med GK Inneklima som gjør at de kan gå inn i store og tunge oppdrag. De har også nært samarbeid med to rørleggerfirmaer og disse leverer ofte totalunderentreprise sammen.

Listen for 2022 ser slik ut:

  • Norrøna Apartments: ferdigstilles sommeren 2022.
  • Mørkvedbukta terrasse – fra årsskiftet 2021 til årsskiftet 2023. 25 nye enheter
  • Buholmen Båt – nytt bygg for salg og service av båter fra sommeren 2022 til årsskiftet 2023
  • Iparken - varighet fra sommeren 2022 til årsskiftet 2023. 114 nye leiligheter        
  • I tillegg har selskapet små og mellomstore oppdrag som kommer og går:
  • Renovering og ombygging på Tverlandet
  • fritidssenter
  • Renovering og ombygging på Vegstasjonen
  • på Fauske Renovering av Sjøgata 22

I en tid hvor stadig flere får interesse for solcellepaneler, har EL TEAM NORD sikret seg sin egen spisskompetanse i kraft av en ny medarbeider fra Frankrike.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT NAVN - NY LOGO: Det som før het Ovesen Elektriske, har nå blitt til EL TEAM NORD. – Vi føler at navneskiftet har blitt godt mottatt i markedet, sier Bjørn-Tore Hanssen.

STØRST PÅ LADEANLEGG

EL TEAM NORD er Bodøs største på ladeanlegg. Dette er noe selskapet jobber med kontinuerlig.

– Vi har bestillinger som ligger klare for rundt to millioner kroner, samt at vi har ute tilbud til borettslag og sameier til en verdi av fire millioner kroner, sier Ingebrigtsen.

EL TEAM NORD har nylig avsluttet oppdraget med det elektriske anlegg til det nye bakeriet på Fauske og de har gjort en større jobb i forbindelse med utvidelsen av Obs Bygg på Fauske.

SPENNENDE BLANDING

Når du i januar setter deg foran fjernsynet for å se på neste sesong av «Hver gang vi møtes», så er det EL TEAM NORD som har sørget for alt av det elektriske arbeidet på den nye «Kvitbrygga» på Kjerringøy, hvor programmet er spilt inn med begeistrede artister.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRUMSNÆRTt: Dariusz Galka sjekker ledningene i det som blir et helt nytt og sentrumsnært boligtilbud.

– Vi klarer å skape en fin blanding av spennende prosjekter og små og store serviceoppdrag i leiligheter og eneboliger, sier Ingebrigtsen.

El Team Nord er medlem i EL-PROFFEN, Norges største elektriker-kjede med over 4.000 elektrikere.

– Det gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet og at vi har et solid nettverk å trekke veksler på, sier daglig leder Grete Ingebrigtsen hos EL TEAM NORD.

Du kan leser mer om El TEAM NORD her.