I klatreparken får alle aldre utfolde seg selv. Driftsleder Andre Kristoffersen sjekker at alt er som det skal når Sindre Rødahl klatrer i klatreveggen.

Et sted utenom
det vanlige

Team-building, familiedag eller ren rekreasjon? Krokstrand Fjellpark har alt du og dine trenger for noen avslappende og kreative timer eller dager.

Daglig leder Jonny Johansen Vollan forteller om en fjellpark som har en lang historikk, og som tilbyr grupper et variert aktivitets- og opplevelsesprogram, inklusive mat og overnatting. Hos Krokstrand har det vært mat og seng å få helt siden 1939, og destinasjonen har vært i kontinuerlig utvikling siden den gang. Destinasjonen er perfekt for strategisamlinger, og andre begivenheter som handler om samhold og kulturbygging.

GOD STEMNING: Rommene er nyoppusset med en blanding av rustikk og moderne preg. 

–Det har vært viktig for oss å høre på gjestene våre, og tilpasse oss etter det de ønsker. I 2021 renoverte vi motellet og møterommene, og de er flunkende nye og moderne. I tillegg har vi et godt samarbeid med et transportselskap hvor de besøkende kan komme seg trygt til og fra fjellparken, forteller en engasjert Vollan. 

Fjellparken har et bredt aktivitetstilbud som rommer klatreparken Høyt & Lavt, 12 hulls minigolfanlegg, lekeplasser og tilgjengelig turløype fra anlegget.

I klatreparken får alle aldre utfolde seg selv. Driftsleder Andre Kristoffersen sjekker at alt er som det skal når Sindre Rødahl klatrer i klatreveggen.

–Klatreparken er et fint sted hvor man får utfordret seg selv og lekt seg litt. Vi har seks ulike løyper med forskjellige nivåer, og én av dem inneholder en zipline som går over elva. Det er ett av de nyere tilbudene som gjestene våre har etterspurt, forteller driftsleder for aktivitet André Kristoffersen.  

Han poengterer også at klatreparken er bygd naturlig inn i og tilpasset furuskogen. Parken er fint sted for å koble av. Langs elva går det en tursti som på få minutter kan ta deg til jettegryter og badekulper i Silforsen. 

KORTREISTE OPPPLEVELSER: I kort avstand finner man jettegryter og Silforsen, og kjente turdestinasjoner som Bolnatinden og Polarirkelen ligger nonen minutters biltur unna fjellparken.

–Det tar kun syv-åtte minutter med bil herfra for å komme seg til turstien mot 
Bredek eller Virvassdalen. Bolnatinden og Polarsirkelen ligger også i kort avstand med bil herfra, forteller han videre.

Krokstrand Fjellpark lager opplegg for grupper av ulike størrelser. Jonny Johansen Vollan, forteller at de tilrettelegger for en vellykket samling med arbeidsro og utfordrende aktiviteter.

ARBEID OG LEK: Det nyoppussede møterommet er lyst og stort med alle møtefasiliteter som man trenger. Etter en god arbeidsøkt er det rett ut i turen eller klatreparken for å leke seg litt.

–En av teambuildings-aktivitetene våre som vi tilbyr er «Diversity Icebreaker» 
som viser hvordan team i større grad kan lære å kommunisere med folk som er ulike enn seg selv. 

– I vår kafé lager vi tradisjonsrik norsk husmannskost og moderne lunch-retter i tillegg til selskapsmat. Vi serverer etter gjestens ønske enten i vår kafé, i selskapslokalet eller ute i det fri, og vår hustrubadur tar gjerne fram gitaren.

Fjellparken har alle rettigheter, og på uteservering er det fult mulig å nyte kveldssola med noe forfriskende i glasset. Ved ønske om overnatting har fjellparken sengeplass til ca. 30 personer fordelt på hotellrom, leiligheter og hytter.

UTEN MAT OG DRIKKE ...:God mat og drikke er viktig for hode og kropp. Kafeen disker opp med alt fra norsk husmannskost til moderne internasjonale retter.

–Vi har også god plass til campingvogner, bobiler og telt for de som måtte ønske det, og vi arrangerer gjerne transport for grupper som ikke ønsker å kjøre selv, avslutter en engasjert Jonny Johansen Vollan.

Klikk her for mer info om Krokstrand fjellpark, og det spennende aktivitetstilbudet.