– VELKOMMEN TIL OSS:  – Gløden skal være et sted hvor vi tar vare på hele mennesket. Her skal du finne ro og økt velvære, sier gründer Gina Pedersen Stake.

Et helse- og velværesenter
som gir deg Gløden

I en turbulent verden sørger Gløden for at du får balanse i hverdagen.


– Målet fra dag én har vært å skape et enestående senter i Nord- Norge som tilbyr et mangfold av behandlinger innen helse, skjønn- het og velvære, sier gründer og eier Gina Pedersen Stake.

Og det har hun og de andre bedriftene lyktes med. Med en sentral plassering på Stormyra med kort vei til flyplass, busser og med gode parkeringsmuligheter har Gløden blitt til en favoritt for mange. Gløden har et komplett tilbud : Frisør, hudpleie. pmu, vipper/bryn, massasje, fotterapi, naprapatbehandling, for å nevne noe.

– Det unike her er at vi ikke er konkurrenter, men kolleger, understreker Pedersen Stake.

UNIKT SAMARBEID

Dette er også kolleger som samarbeider, noe som skaper en verdi- full synergi:

– Hver enkelt bedrift blir bedre og kundene får et forsterket tilbud. Det er rett og slett en vinn-vinn situasjon, mener Pedersen Stake.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTER HVERANDRE: – For meg har samspillet med de andre aktørene vært gull verdt, sier akupunktør Sonja Helen Moa.

I dag er det ni aktører hos Gløden. En av dem som har vært med fra starten er Sonja Helen Moa, hos Akupunktør Sonja Moa. Hun er akupunktør, anestesisykepleier, og Yin yogainstruktør:

– Jeg setter veldig stor pris på fellesskapet og samarbeidet med de andre behandlerne her, sier Moa.

ØKENDE INTERESSE
Hun merker en stadig økende interesse for tjenestene sine ute hos folk:

– De innser viktigheten av helsebringende tjenester i utfordrende tider. For meg er det alltid et mål å sette i gang kroppens naturlige helbredende egenskaper uten bivirkninger.

Saken fortsetter under bildet.

PANGSTART: – For oss, som ny bedrift, har Gløden vært med på å gi oss en pangstart, sier Jannicke Larsen Nilsen og Yvonn Jonette Olaussen hos Joy Medispa.

Hos Gløden finner du også Joy Medispa, drevet av Yvonn Jonette Olaussen og Jannicke Larsen Nilsen.

– Som nyoppstartet bedrift har det å komme inn i et etablert velværesenter gitt oss en pangstart. Vi har nok flere bookinger enn vi ville hatt om vi skulle etablert oss en plass alene, sier de to.

Begge har jobbet som sykepleiere i Akuttmottaket i over sju år før de fikk realisert sin felles drøm om å bli kosmetiske sykepleiere. Nå skal de allerede utvide i et større lokale på Gløden, med åpning 1.desember.

PERFEKT FOR GRÜNDERE

– I dag er vi så glad vi turte å satse på drømmen, og enda bedre er det at vi får gjøre det i et miljø som heier på, og inkluderer oss. Det å kunne henvende seg til mennesker som har drevet bedrift i flere år dersom det er noe vi trenger hjelp til. Det har vært helt gull for oss som er ferske gründere.

I vår klinikk tilbyr vi flere ulike behandlinger, og det går i alt fra injeksjonsbehandlinger til hudpleie. For oss er naturlige resultater og forbedring av hudhelse uansett alder noen av kjerneverdiene våre, avslutter de.

Saken fortsetter under bildet.

DE PERSONLIGE MØTENE: Stil Frisør er salongen for deg som ønsker å senke skuldrene i en travel hverdag. – Vi setter store krav til oss selv og er stolte av å utvikle frisørfaget, sier assisterende daglig leder Monica Sommerseth.

– Vårt mål er å ivareta hele mennesket, så nå ønsker vi å ekspandere behandlingstilbudene slik at flere aktører får mulighet å etablere seg i vårt flotte felleskap. Har du en bedrift innenfor helse og velværebransjen, eller har en gründer i magen, er vi på Gløden klare for å ta i mot deg. Noe av det vi har i sikte er negledesigner, samtidig har vi også stor etterspørsel på fysikalsk massasje, sier Pedersen Stake.

EN SAL TIL LEIE

Gløden disponerer også «Aurora-salen». Dette er et topp moderne lokale som passer til at fra presentasjoner, kurs og kundemøter til yoga, konfirmasjon og dåp. Lokalet har plass til rundt 45 personer, lokalet er utstyrt med projektor og skjerm og har egen inngang.

EN SAL DU KAN LEIE: Dette flotte og koselige rommet «Aurora-salen» – kan du leie til kurs, kundemøter eller en barnedåp.

Du kan lese mer om Gløden Velværesenter her.