BUTIKK-VETERAN: Anna Marie Karlsen har stått bak disken i butikken til 7. Himmel helt siden starten for 18 år siden. – En fantastisk arbeidsplass, skryter hun.

Et lite pusterom i hverdagen

Skrevet for 7.Himmel

Noen ganger fortjener du et lite avbrekk og tid til deg selv. 7. Himmel har løsningen.

Det handler om tillit og profesjonell kompetanse, sier daglig leder Guri Andreassen. I sitt forrige liv var hun frisør, men for 18 år siden startet hun 7.himmel , en klinikk som tilbyr et bredt spekter av hud- og kroppspleie, massasje og SPA.

I en stadig mer hektisk hverdag er det viktig å få rom for litt påfyll og pause for seg selv. Et besøk på 7.himmel , uavhengig av behov i utgangspunktet, skal gi deg senket puls og lave skuldre. Her forventes det effektive behandlinger som gir resultat, i tillegg vil vi gi denne gode følelsen av ro til hver enkelt. Dette setter store krav til de som skal jobbe her.

– Det er helt avgjørende at vi klarer å forstå den enkelte kundes behov, understreker Andreassen.

Bedriften har 15-ansatte og har butikken og klinikken i sentrum, mens spa-tilbudet skjer i tilknytning til Bodø Spektrum.

Målet er å levere et lavterskeltilbud med spisset fagekspertise. I tillegg driver 7. Himmel sin egen hudpleieutdanning hvor tredje kull starter i høst.