DIN LOKALE FAGHANDEL: – Hos oss møter du medarbeidere med inngående kunnskap om alle produktene, slik at du er sikret en trygg og god handel, sier varehussjef Hedda Tessem Moan hos Skeidar på Trekante

Få hjelp til å skape drømmehjemmet

Høsten er en perfekt tid for å fornye hjemme ditt. Skeidar på Trekanten har alt du trenger for å trylle frem litt idyll.

– Det gjør noe med deg når du har det fint hjemme, sier varehussjef Hedda Tessem Moan.

Hos Skeidar finne du moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger. Alt er samlet på ett plan, noe som gjør det enkelt for deg som kunde å finne frem i varehuset.

– Det faktum at vi har lageret i kjelleren gjør det hele enda enklere, og det er noe vi ser kundene setter stor pris på sier, Tessem Moan.

Trenger du en tilhenger, får du leie dette. Og ønsker du at varene skal kjøres hjem, så fikser Skeidar dette.

Saken fortsetter under bildet.

 SØTE DRØMMER: Jensen Majestic, her en er Majestic kontinental 180x200 cm tekstil 383 mørk grå Pris 63999,-. Med Majestic Nest hodegavl 180 cm Pris 19325,-

SOLID FAGKUNNSKAP

– Skeidar er Norges største på seng og madrasser og vi fører kjente norske merkevarer som Jensen, Svane, Wonderland, sier Tessem Moan.

– Vi har Bodøs største madrass avdeling, svært godt utvalg av modeller slik at alle skal kunne finne sin seng.

Medarbeiderne på Skeidar legger stor vekt på at de skal kunne veilede kundene. En stab som besitter lang erfaring og tung kompetanse er din garantist for at du får faglige råd og gode innspill.

– Vi har kunder i alle aldersgrupper og ønskene er veldig forskjellige, sier Tessem Moan.

ULIKE KUNDER – ULIKE BEHOV

For her er det snakk om alt fra studenter som skal ha utstyr til sin første hybel, til de litt eldre som har solgt eneboligen og skal innrede en mindre leilighet. Men uansett alder og budsjett, Skeidar har alltid en løsning som passer for deg og dine.

Saken fortsetter under bildet.

ALT PÅ ETT PLAN: Det lages hele tiden nye utstillinger hos Skeidar på Trekanten, en butikk hvor du finner alt på ett plan. Fra venstre Siv Lekanger, Hedda Tessem Moan og Linnea Sortland.

Et utslag av pandemien er at bodøværingene har brukt mer penger på hus og hjem. Det merker de også hos Skeidar.

– Folk vil ha høy kvalitet. I tillegg er det stadig flere som har et bevisst forhold til hvor ting er laget. Mange spør etter norsk kvalitet og der har vi et bredt utvalg fra sentrale produsenter.

Et eksempel på dette er den klassiske Stressless-stolen fra Ekornes. Den har egentlig aldri gått av moten og nå har den fått en ny renessanse.

Saken fortsetter under bildet.

 STILREN DESIGN: Stressless Dining er en bestselger. Her Stressless® Bordeaux Rundt spisebord Hvitlasert eik. Inkl. tilleggsplate. Pris 15999,- Finnes i 4 farger. Stressless Dining Chair. Her Stressless® Chilli Lav Large spisesto med arm – Pris 6299,-. Alle Ekornes stoff og skinn og forskjellige under  stell etter kundens ønsker

DET LILLE EKSTRA

Servicenivået hos Skeidar er høyt.

– Vi skal hele tiden tilby det lille ekstra. Vårt ønske er å skape skreddersydde løsninger slik at kunden blir 110 prosent fornøyd, understreker Tessem Moan.

Det betyr også at du som kunde kan ta med deg stoffprøver hjem, slik at du får testet hvordan de fungerer i lyset der møblene skal stå.

Saken fortsetter under bildet.

EFFEKTIV HVERDAG: Når du først må etablere et hjemmekontor er det ingen grunn til at det ikke skal være både effektivt og stilig.

ET GODT HJEMMEKONTOR

Et annet utslag av pandemien er at mange har vært nødt til å improvisere et hjemmekontor:

– Det er ingen grunn til at dette trenger å bli en dårlig løsning. Vi har en rekke produkter som kan bidra til at du får en maksimal arbeidskomfort også hjemme.

Det er ikke mange grep som skal til, men først og fremst er det viktig å tenke over hva som gjør at du trives eller eventuelt mistrives på hjemmekontoret. Blir du ofte forstyrret? Har du tilstrekkelig med lys? Og hvordan er arbeidsstillingen din?

Sovesofa er en klassiker som også kan utgjøre en stor forskjell for deg som har liten plass eller ønsker en ekstra soveplass til gjester. Og når du først vurderer en slik løsning, kan det være lurt å se litt videre.

Saken fortsetter under bildet.

FLERE FORDELER: Det  finnes flere fordeler ved å bo på liten plass. For eksempel at du ikke trenger så mange møbler, og at du enkelt kan fornye om og om igjen ved å bytte ut litt av interiøret

SMART MØBLERING

Første bud er å ha fokus på smart og funksjonell møblering, samt gode oppbevaringsløsninger. For eksempel vil en sovesofa eller seng med oppbevaring ha flere bruksområder og kan brukes til nettopp både en seng og sofa/daybed, samt ekstra garderobeplass.

Spisebord kan bli til skrivebord eller omvendt og små paller eller puffer kan gi flere sitteplasser og ekstra rom for oppbevaring. Vegghengte hyller er i tillegg smart for maksimal utnyttelse av plass du ellers ikke bruker, samt et fint dekorelement.

Saken fortsetter undre bildet.

 HØSTENS KLASSIKER: Emily velurpute fås nå i enda flere farger og i tre ulike størrelser. Pris fra 299,-.

DEN LUNE HØSTEN

Akkurat nå har høstens varme og lune farger har begynt å gjøre sitt inntog på interiørfronten. Mange gleder seg allerede til å sitte foran peisen blant myke puter og pledd. Høstsesongens nye pynteputer kommer i nydelige toner i beige, rosa, gull, oker og rustrødt.

– Bestselgeren Emily velurpute fås nå i enda flere farger og i tre ulike størrelser. Alle Emily-pynteputer leveres med innerpute av dun og fjær, og har deilig velurtekstil av høy kvalitet, sier Tessem Moan.

Du kan lese mer om de gode tilbudene fra Skeidar her.