DEN GODE FØLELSEN: Når du blir gledelig overrasket over hvor lite du betaler for strømmen, er det beviset på at du har valgt de rette løsningene.

Får mer igjen for
strømkronene

Er du en energi- og klimabevisst forbruker?Da kan vi hjelpe deg med energioptimalisering av boligen din.Med relativt enkle grep kan du oppnå store besparelser.


Elektrogruppen kan hjelpe deg med å gjøre boligen din mer energieffektiv. Vi leverer gode løsninger som fungerer i praksis for energi- og klimabevisste forbrukere – og du får mer igjen for strømmen du betaler for.

Oppvarming, ventilasjon og belysning er noen av områdene hvor det kan gjøres tiltak for å effektivisere strømforbruket. Energioptimalisering kan ta tid, og vi i Elektro legger til rette for at du kan dele opp tiltakene og ta det i ditt tempo.

SMART ELBIL-LADING

Har du kjøpt elbil må den lades, og da er det ikke alltid nok med en vanlig stikkontakt.

Skal du lade hjemme på daglig basis bør du få installert en dedikert vegglader. En ladestasjon har tilleggsfunksjon som gjør ladingen både enklere og raskere. Med effekt- og tidsstyring kan man utjevne toppene i strømforbruket og sette ladingen til de tider på døgnet med billigst strømpris, gjerne om natten.

Elektro kan hjelpe deg med trygg og smart lading av elbil!

Du kan lese mer om Elektro her.