Arne Eilertsen, t.v., Salgsdirektør i Family Sports Club, her sammen med Tor Austad, t.h., Senterleder i Citynord.

Family Sports Club
gir full gass i Bodø

Etter en krevende tid med Covid-19 Pandemien, signerer Family Sports Club ny avtale med kjøpesenteret City Nord og befester seg som den største aktøren for trening i Bodø. - Vi gleder oss til veien videre! sier Tor Austad, Senterleder for City Nord.

Family Sports Club er en stor og viktig leietaker på City Nord, som gir kundene våre en unik mulighet til kombinasjon av trening og alle andre fasiliteter kjøpesenteret har å tilby. Nå ser vi frem til å gå inn i en mer normal situasjon for både senteret og våre leietakere.

- Vi er veldig glad for ny avtale og det gode samarbeidet med City Nord, sier Arne Eilertsen, Salgsdirektør i Family Sports Club.

Lokalene til Family Sports Club på City Nord er luftige med en fantastisk utsikt! Det populære Family-senteret tilbyr varierte gruppetimer, spinning og egentrening, i tillegg til Personlig Trening for sine medlemmer. - Bodø er et veldig viktig fokusområde for Family Sports Club, og vi har store planer og ambisjoner for veien videre. Bodøværingene kan virkelig glede seg til tiden fremover, sier Eilertsen.

Medlemmene har satt pris på trening gjennom pandemien

Hanne Rendal, Family-medlem.

Hanne Rendal (44) gikk fra å være et såkalt “støttemedlem” til å etablere gode
treningsvaner sammen med Personlig Trener hos Family. - Jeg skulle trene meg opp etter en stor ryggoperasjon i 2018, og fant en PT hos Family med utrolig mye kunnskap og ikke minst tålmodig- het. Samme satte vi stadig høyere mål og med mye oppmuntring fra PT kan jeg nå si jeg er 99% frisk! Nå kan jeg ikke tenke meg en dag uten trening, smiler Hanne.

Bjørnar Nymo, Family-medlem.

En som liker å starte dagen sin hos Family er Bjørnar Nymo (71), sammen med konen prøver de å trene tre dager i uken hos Family Sports Club.

“Verden har forandret seg mye det siste året. Det ble ekstra viktig for meg å holde på treningen. Hos Family er det sosialt, samtidig som det er enkelt å kjøre hit med parkering under taket og butikker en trapp ned”.

Hver mandag, onsdag og fredag besøker Bjørnar og konen treningsenteret på City Nord.

Trening mot pandemien

Pandemien kom som et bombenedslag over Norge, heldigvis har Bodø vært heldig med moderate smittetall, men også her har treningssenterbransjen følt på pandemiens uforutsigbarhet.

Therese Ellingsen t.v., er sportslig leder på City Nord, her sammen med Therese Wallèn t.h., PT Leder i Bodø.

- I stengte perioder tilbød Family trening med Personlig Trening for dem med henvisning fra lege, da det er mange som er helt avhengig av trening for sine egen helse. Dette har vært veldig godt mottatt av våre medlemmer” fortelIer Therese Wallèn, PT Leder i Bodø. I tillegg har treningssenteret hatt nettbaserte treningsøkter og individuell oppfølging fra PT online.

Å ha kunnet få trene uavbrutt har vært alfa og omega for mange av kundene. - Det er viktig med kontinuitet i treningen, og dette har vært fokus for oss i den stengte perioden, konstanterer Therese Ellingsen, som er sportslig leder på City Nord.

Ny utdanning for Personlige Trenere høsten 2021

En av Norges største PT utdanninger satser også i Bodø
by. Akademiet for personlig trening skal arrangere kurs for Bodøværingene denne høsten hos Family og de har til og med lokale lærerkrefter. – Vi gleder oss til å komme til til Bodø, sier Henning Holm, daglig leder i AFPT.

Etter mange år med kun Tromsø som utdanningssted, så var det på tide å satse nytt for AFPT. - Vi har også lokale lærere gjennom dyktige Line Giertsen og Halvor Lauvstad. Trenings- bransjen har tatt godt i mot oss og det er godt med påmeldin- ger, så nå er det bare å glede seg til utdanningen som finner sted i flotte lokaler, avslutter Holm optimistisk.

Du finner mer informasjon om Family Sports Club her: Family Sports Club