EVENTYRLIG UTSIKT: Med evigvakre Børvasstindene som bakgrunn, ligger takterrassen an til å bli et mye brukt oppholdssted når Stian Edvindsen og Marcela Halsos flytter inn i sin nye bolig.

Fant drømmeboligen
i Bodøsjøen

Skrevet for Corponor
05.06.2018 18:00 - OPPDATERT 05.06.2018 19:28

Med en blendende utsikt til Børvasstindene, kort vei til sentrum og den besnærende duften av et nytt hus, er lykken komplett for Marcela Halsos (27) og Stian Edvindsen (33).

 – Her blir det garantert mye grilling!

Marcela og Stian formelig hiver etter pusten når de tester utsikten fra takterrassen i sin nye bolig i Åttringen.

 Vil skape noe eget

Frem til nå har baret bodd i en toroms leilighet i Bodø Panorama, men de kjente veldig på behovet for noe som var større. Noe de kunne skape fra grunnen av. Og da Corponor-prosjektet Bodøsjøen Park dukket opp på FINN, var mye gjort.

– Vi har to vennepar i nabolaget og vet av erfaring at dette er et helt topp område, sier Stian.

Saken fortsetter under bildet.

KORT VEI TIL ALT:  Bodøsjøen-området passer også som hånd i hanske for Stian og Marcela. Med jobber hos Coop Nordland og Signal Bredbånd er det kort vei fra den nye adressen.

 Viktig visningshus

Det faktum at Corponor også kunne tilby en instruktiv rundtur i et visningshus gjorde det betydelig enklere å danne seg en oppfatning av hvordan det hele ville bli.

 For paret hadde klare meninger om hvordan boligen skulle organiseres og innredes. Det betyr blant annet at Stian fikk kapre ett av soverommene og bruke det til sin glødende interesse for radiostyrte fly.

 – Det var helt greit for meg, så lenge jeg fikk en walk-in garderobe, konstaterer Marcela.

Saken fortsetter under bildet.

TETT OPPFØLGING:  Mathias Magnus Nilssen hos Corponor har hatt en løpende dialog med Stian og Marcela for å sørge for at huset ble akkurat slik de ville ha det. Her er det en kjøkkenløsning som studeres på mobiltelefonen.

Tett dialog med byggmesteren

Paret har brukt mye tid på å tilpasse sin nye bolig. De har åpnet kjøkkenløsningen, skiftet ut fliser, flyttet vegger og utformet en skreddersydd belysningsplan.

 – Her har vi hatt en fantastisk god dialog med byggmester Erling Skipnes. De skjønte med én gang hvor vi ville og det gjorde at vi var veldig trygge på at prosjektet var i gode hender, sier Stian.

Saken fortsetter under bildet.

TRIVELIG NABOLAG: Stian og Marcela har allerede flere venner i nabolaget og gleder seg til å bo nytt, landlig og sentrumsnært på én gang.

Pose og sekk

Bodøsjøen-området passer også som hånd i hanske for Stian og Marcela. Med jobber hos Coop Nordland og Signal Bredbånd er det kort vei fra den nye adressen.

 – Her er det sentrumsnært, samtidig som vi i praksis bor midt ute i et flott turterreng. Og det er kort vei til butikk, skole og barnehage.

Og Stian og Marcela er ikke alene om dette inntrykket.

– Interessen for boligene i Bodøsjøen er meget stor, forteller selger Mathias Magnus Nilssen hos Corponor.

Saken fortsetter under bildet.

NYE BOLIGER – NYE SJANSER: Nå kan også du kapre din drømmebolig i Bodøsjøen. Dette er moderne eneboliger i rekke med carport, suveren utsikt og gode solforhold i byens mest populære nybolig-område.

Ni nye muligheter

Nå kommer det også et nytt felt med ni nye enheter, hvor to allerede er solgt.

 – Det er snakk om helt nye, moderne eneboliger i rekke med carport. Dette er hus med suveren utsikt og gode solforhold i byens mest populære nybolig-området, fremholder Nilssen.

For den moderne familien

Det dreier seg om kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien. Her er det lagt stor vekt på effektiv utnyttelse av arealet, gode planløsninger og uterom med flere lekeplasser i det umiddelbare nærområdet.

Saken fortsetter under bildet.

   KVALITETSHUS: De nye boligene er kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien, med effektive utnyttelse av arealet og gode planløsninger.

Et meget gunstig valg

Det er mange gode grunner til å kjøpe noe som er helt nytt:

  • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig.
  • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du kjøper boligen til fastsatt pris. 
  • Ingen oppussing. Alt er nytt. Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år. 
  • Lave bokostnader.Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader. 
  • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din.

Du kan lese mer om prosjektet her.

 Saken fortsetter under bildet.

VAKKER NATUR: Fra den nye boligen i Åttringen er det kort vei rett ut i vakker natur og flotte turløyper. Stian og Marcela har allerede testet løypenettet og startet nedtellingen til flyttingen.

Og Stian og Marcela? De har startet både nedpakking og nedtelling.

 – Dette blir julaften og 17.mai på én gang. Endelig får vi sjansen til å skape vårt  eget hjem – nøyaktig slik vi vil ha det. Det blir ikke bedre enn det!

Du kan lese mer om Corponor og selskapets spennende prosjekter her.