ENKELT VALG: – Det moderne designet i kombinasjon med topp kvalitet og uendelige valgmuligheter når det gjelder fronter og farger, gjorde valget av kjøkkenleverandør enkelt, sier Mari Ruud.

Mari fant drømme-
kjøkkenet hos Designa

Skrevet for Rune Nilsen

I et gammelt svenskehus på Reinsletta har Mari Ruus funnet sin perfekte kjøkkenmatch.

 Da Mari Ruus og samboeren skulle sette i gang med totalrenoveringen av et svenskehus fra 1942, ble kjøkkenet det første rommet de startet med. De valgte å rive veggen i det trange kjøkkenet og gå for en åpen løsning for å skape en luftigere følelse i rommet.

Uendelige valgmuligheter

– Siden vi åpnet opp mellom kjøkkenet og stua ville vi ha et kjøkken som ser så lite ut som et kjøkken som mulig. DESIGNA ble en perfekt match for oss. Det moderne designet i kombinasjon med topp kvalitet og uendelige valgmuligheter når det gjelder fronter og farger, gjorde valget av kjøkkenleverandør enkelt.

Saken fortsetter under bildet.

PERFEKT LØSNING: Høyskapene flukter perfekt med veggen og gir en ren og moderne følelse i rommet. Alle hvitevarer kommer fra AEG/DESIGNA.

Med hjelp fra interiørkonsulentene fra DESIGNA kom de fram til den optimale kjøkkenløsningen.

Integrert høyskapsvegg

Overskap ble droppet til fordel for en integrert høyskapsvegg, og i midten valgte de en romslig kjøkkenøy med skap på begge sider.

– Jeg ville ha benkeplate i marmor og falt for en i komposittstein. Ikke bare har den marmor-looken, men den tåler også så og si alt, sier Mari, og forteller at benkeplaten med vask og armatur i messing er det de er mest fornøyd med på kjøkkenet.

Saken fortsetter under bildet.

MESSING OG KOMPOSITTSTEIN: Messingarmaturet og vasken kommer fra Tapwell/DESIGNA. Benkeplaten kommer fra Silestone/DESIGNA og er i kompostittstein.

Rent og minimalistisk

– Vi var lenge i tvil om vi turte å kjøre på med gullvask, men i ettertid synes jeg at vasken gjør hele kjøkkenet vårt. Når det holdes så rent og minimalistisk blir detaljene utrolig viktige.

Samarbeidet med kjøkkenkonsulenter forenklet kjøkkenprosessen i stor grad. Det er ingen tvil om at det finnes et utall av muligheter, og da er det godt å bli møtt av noen med god kompetanse. Detaljer som integrert takventilator og høyskap som flukter med vegg, bidro til å forsterke det luftige uttrykket Mari ønsket seg.

Det må fungere

At design er viktig er det ingen tvil om, men det må være implisitt at kjøkkenet leverer på det funksjonelle planet. Også her er Mari opptatt av de gode løsningene de fikk gjennom DESIGNA.

Saken fortsetter under bildet.

LUFTIG FAVORITT: Kjøkkenviften fra Eico/DESIGNA er blant Maris favoritter i kjøkkenet.

– Det er veldig godt å samarbeide med noen man stoler på og vet at tilbyr god kvalitet og funksjonelle løsninger. Vi har fått utrolig stillegående hvitevarer og det integrerte hyllesystemet hjelper oss å ha stålkontroll på hva som befinner seg i høyskapene.

– Vinskapet i kjøkkenøya er også uten tvil et trivselselement. Detaljer som dette gjør kjøkkenet vårt til et ekte drømmekjøkken!