ET GODT TEAM: Møller Bygg legger stor vekt på å sikre seg flinke og rutinerte medarbeidere. Her er Svenn Håkon Møller (t.v.) og Bjørnar Jacobsen sammen med Krzysztof Danda (i midten).

Fauske-bedrift med
stor suksess i Bodø

Nybygg, bad, kjøkken, tak, mur, flis eller hytte? Møller Bygg på Fauske har 30 års erfaring med å ordne alt du trenger.


– Vi er som poteten, vi kan brukes til det aller meste, sier Bjørnar Jacobsen hos Møller Bygg.

Akkurat nå er de for eksempel i full gang med å skrape mose fra noen hustak. Og selv om de har hovedkontor på Fauske, har de allerede sikret seg en lang rekke oppdrag i Bodø.

– Vi ser at det er et klart økende behov i privatmarkedet hvor folk ønsker å oppgradere boligen sin. Det gjelder uansett om det er hus fra 60- 80- eller 90-tallet, sier Svenn Håkon Møller.

Saken fortsetter under bildet.

NY PARTNER: Møller Bygg har nylig inngått en samarbeidsavtale med Idéhus både når det gjelder boliger og hytter. Her er den nye hytte-modellen «Vinje». Illustrasjon: IDÉHUS

VERDIFULL GARANTI
Når det gjelder bad har selskapet et tett samarbeid med elektrikere og rørleggere. Dette innebærer blant annet en 10 års tetthetsgaranti:

– Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av 10 år, utbedrer vi disse – og eventuelle fuktskader – uten ekstra kostnad for deg, understreker Jacobsen.

Som nevnt, Møller Bygg har en bred portefølje:

 • Rehabilitering
 • Bad og våtrom
 • Snekkertjenester
 • Tak
 • Mur og betong
 • El og klima
 • 3D-modellering
 • Maling og tapetsering
 • Brostein og støttemur
 • Piper og ildsteder
 • Branntetting

HØY STANDARD

– For oss handler det om å holde en høy standard, fra det første møtet med kunden, underveis i planlegging og til overlevering av et ferdig produkt, poengterer Jacobsen.

Saken fortsetter under bildet.

ØKENDE BEHOV: – Vi ser at det er et klart økende behov i privatmarkedet hvor folk ønsker å oppgradere boligen sin. Det gjelder uansett om det er hus fra 60- 80- eller 90-tallet, sier Svenn Håkon Møller.

Da er det også viktig å være både faglig oppdatert og tilby kreative løsninger. Det siste er ofte avgjørende når man skal tilpasse nye ting i eldre boliger.

Møller Bygg er Miljøfyrtårnsertifisert, noe som også gir praktiske utslag i hverdagen:

 • De skal redusere klimagassutslippet til et minimum
 • De skal være en pådriver for sirkulær økonomi
 • De har et trygt og trivelig arbeidsmiljø med sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet

NÆRINGSLIVS-AKTØR
I tillegg til privatmarkedet er Møller Bygg en etterspurt aktør som har jobbet for både kommuner og borettslag. Selskapet har gjort en solid jobb når Fauske Hotell skulle oppgraderes og de har jobbet for NAF på øvingsbanen i Valnesfjord. Akkurat nå er de i gang med å bygge fritidsboliger på Kjelling og hytter på Sandhornøya.

SAMARBEID MED IDÉHUS
For å bli en enda mer slagkraftig bedrift, har Møller Bygg nettopp inngått en avtale med Idéhus.

Saken fortsetter under bildet.

ERFARNE FAGFOLK: – Det er medarbeiderne våre som er den virkelige kapitalen og vi investerer hele tiden i topp utstyr og etterutdanning slik at kundene er sikret det beste. I tillegg er det en klar fordel å ha folk med solid erfaring, da har man vært borte i det meste av utfordringer fra før, sier Bjørnar Jacobsen.

– Nå har vi hele deres bolig- og hyttekatalog, noe som gir oss et ytterligere handlingsrom, sier Møller.

Idéhus har vært på markedet i 40 år nå. Siden starten i 1976 har de bygget flere tusen hus, hytter og garasjer over hele landet. Nye modeller lanseres hvert år- men kjernen i produktene ligger fast; Det skal ikke bare være trivelige boliger, de er også praktiske, energiøkonomiske og tilpasningsdyktige.

Saken fortsetter under bildet.

 NYE BOLIGER: Glittertind er en av de helt nye boligmodellene til Idéhus. Illustrasjon: IDÉHUS

VIKTIGE MEDARBEIDERE
Som bedrift vet Møller Bygg at du bli aldri bedre enn den siste jobben du utførte. Fornøyde kunder fører ofte til nye oppdrag. For det er gjerne slik at hvis du trenger fagfolk, så hører du med naboen eller en kollega om de var fornøyde med den bedriften de brukte.

– Det er medarbeiderne våre som er den virkelige kapitalen og vi investerer hele tiden i topp utstyr og etterutdanning slik at kundene er sikret det beste. I tillegg er det en klar fordel å ha folk med solid erfaring, da har man vært borte i det meste av utfordringer fra før, konkluderer Bjørnar Jacobsen.

Du kan leser mer om Møller Bygg her.