STILREN KRAFTPAKKE: Honda CR-V er en raffinert, særegen og muskuløs SUV spekket med smarte ideer. Den elsker å dra på eventyr og gir deg maksimal frihet til å utforske.

Fem gode grunner til
å kjøpe Honda CR-V

Skrevet for Flygt Bil
22.04.2018 19:30

Er du rask kan du sikre deg en mestselgende klassiker før den forsvinner fra markedet. Og det til tidenes beste pris.

Honda CR-V har vært verdens mestselgende SUV flere år på rad. Men nå skal den fases ut. Det betyr at du kan kapre en gjennomtestet og erfaren firehjulstrekker komplett fri for barnesykdommer.

 – Og det finnes fem svært gode grunner til å at du bør velge nettopp denne modellen, i følge daglig leder Mats Steens hos Flygt Bil AS i Bodø:

Saken fortsetter under bildet.

GOD PLASS: Bagasjerommet er romslig i standard-versjonen, men kan ved hjelp av to kjappe grep utvides til luksuriøse 1146 liter.

 1) Meget god plass

 Legger du ned baksetene har du luksuriøse 1146 liter til rådighet. Det faktum at baksetene er fordelt 60-40 gjør at du kan skreddersy lasterommet med tanke på ulike behov – en svært familievennlig løsning.

Saken fortsetter under bildet.

BANEBRYTENDE MOTOR: Honda legger stor vekt på miljøet. En revolusjonerende dieselmotor på 160 hk, et moment på 35o nM og et CO2-utslipp på marginale 115 g/km forsvarer navnet Earth Dream Technology.

 2) Revolusjonerende motor

Den nyskapende 1,6 liters i-DTEC dieselmotoren med en nitrinns automat-kasse sørger for kraft, dynamikk og miljøvennlig ytelse. Med 160 hk, et moment på 350 nM og et CO2-utslipp på marginale 115 g/km er det ikke rart at motoren har fått navnet Earth Dream Technology. En egen ECON-knapp sørger også for at drivstofforbruket  minimaliseres ved å justere ytelsen til motoren, girkassen,  klimaanlegget og cruise-kontrollen.

Saken fortsetter under bildet.

URBAN ELEGANSE: CR-V trives like godt på vei opp bratte bakker som i urbane miljøer. Et elegant og strømlinjeformet utseende leder luftstrømmen mer effektivt for å forbedre drivstofføkonomien.

 3) Unik sikkerhetspakke

 Din CR-V er stappfull av avansert elektronikk som kun har ett måt for øye: En sikker tilværelse i trafikken. Blant utstyret finner du kjørefelt-varsling, kollisjonsbegrensende bremsesystem, adaptiv cruisekontroll, blindesonevarsling, frontkollisjonsvarsling, bakkestartassistent, nakkeslengreduserende forseter, aktive hjørnelys og nedstigningskontroll som gjør det enkelt å kjøre ned bratte bakker.

 4) Driftssikkerhet

Honda CR-V har i flere får vært verdens mest solgte SUV. Den har vært gjenstand for kontinuerlig utvikling og forbedring. Den versjonen som nå er i salg, er ekstremt driftssikker og produsenten har luket bort absolutt alt av barnesykdommer.

 Med en CR-V får du en bil som oppfører seg som en garvet veteran. Den har vært ute en vinternatt før og gir deg aldri noen uventede overraskelser. En trygg, forutsigbar og robust bil som alltid leverer – uansett vær- og føreforhold.

Saken fortsetter under bildet.

GARVET VETERAN: Med Honda CR-V får du en trygg, forutsigbar og robust bil som alltid leverer – uansett vær- og føreforhold.

5) Gunstig pris

Med tanke på at denne modellen skal fases ut, får du nå sjansen til å sikre deg en fullblods SUV til en meget gunstig pris. Du får 60.000 kroner i rabatt, noe som gjør at du kan sikre deg nybilen for 510.000 kroner. Et bedre tilbud skal du lete lenge etter.

 Passer over alt

– Honda CR-V er en bil som trives like godt på smale grusveier, opp bratt og glatte bakker til hytta, som en tungt lastet arbeidshest eller som en meget fleksibel familiebil som med sine stilrene design glir rett inn i et urbant miljø, sier Mats Steensen hos Flygt Bil AS.