Nord-Norsk Ferdigplen A/S har over 30 års erfaring og kan tilby ferdigplen som er spesialutviklet for nord-norsk klima. De tilbyr også rask og rimelig levering til Bodø-området.

Fiks ferdig plen på 1-2-3

Drømmer du om en grønn og frisk plen rundt huset ditt eller på hytta? Nå kan du få drømmen din oppfylt med Nord-Norsk Ferdigplen A/S.


SPAR BÅDE TID OG KREFTER

Visste du at istedenfor å bruke en hel sommer på å dyrke en egen plen fra bunnen, kan du legge plenen på kun én dag, slik at den er klar til bruk etter kun et par uker?

Ferdigplen er nemlig gress som leveres på rull, fiks ferdig. Dette betyr at du kan bruke og nyte uteområdet så og si med en gang.

- Vi opplever stadig økende etterspørsel etter våre produkter og har mange fornøyde kunder i Bodøområdet, uttaler daglig leder Gjert -Are Valberg i Nord-Norsk Ferdigplen A/S.

EN FLEKSIBEL LØSNING

Ferdigplen på rull fungerer like godt i bakker som på helt flate områder. Men det er viktig at grunnarbeidet er gjort riktig for et best mulig resultat. I tillegg må man følge opp nøye med vanning så snart plenen er lagt. 

- Vi gir gjerne gode råd og tips til våre kunder om hva som kreves i forkant og hvordan man legger plenen, sier daglig leder. 

nettsiden til Nord-Norsk Ferdigplen A/S er det lagt ut informasjon om hva man bør tenke på og hva som må forberedes når man skal legge plen. 

Du får god rådgivning fra Nord-Norsk Ferdigplen A/S både når det gjelder forarbeid, legging av plenen og hvordan du ivaretar den best mulig.

NÅR KAN PLENEN LEGGES?

Plenen kan gjerne legges om våren eller sommeren. Det er da fine forhold for et godt vekstmiljø, men det krever at man er nøye med vanning, da det er høyere risiko for uttørking ved lite nedbør. Høsten er også en fin tid for å legge plen. Da er det nemlig kjøligere, samtidig som det er mer nedbør og mer fukt. Fordelen da er at risikoen for uttørking er mindre. Samtidig kan etableringsprosessen ta litt mer tid, da det ikke gror og spirer like mye i naturen på denne årstiden. 

- Det er mange forhold å ta hensyn til når man legger ferdigplen. Det er spesielt viktig å unngå uttørking for at plenen skal få gro ordentlig sammen. Men det er mulig å legge ferdigplen både på våren, sommeren og høsten, understreker daglig leder. 

Nord-Norsk Ferdigplen A/S har flere års erfaring og har jobbet med både små og store prosjekter hvor ferdigplen har blitt benyttet. Deres ekspertise kommer kundene til gode.

RASK OG RIMELIG LEVERING I BODØ-OMRÅDET

Ferdigplen er tung last, spesielt i fuktig vær. Plenen leveres på paller med inntil 50 m2 på paller. I verste fall kan en slik pall veie godt over 2 tonn.

- Det er derfor viktig at lastebiler som skal benyttes til frakt av plen er egnet. Da det ikke kan brukes jekktralle på denne type paller, må det være mulig med lasting fra siden, uttaler daglig leder.

Bildetekst: Thorbjørn i Steigen Oljeservice frakter din plen til alle hjørner i Nord-Norge. De benytter kjølebiler for optimal kvalitet på plenen ved levering.

Nord-Norsk Ferdigplen A/S anbefaler å bruke deres lokale transportører som har egnet utstyr og er ganske rimelige på fraktprisen.

- Prisen vil avhenge av både kjørelengde/ferge og utnyttingsgraden av bilen som tar inntil 400 m2. Med henger kan vi frakte opp i hele 900 m2, fortsetter daglig leder. 

Med mange kunder i Bodø og omegn kan de ofte levere plen raskt og til en rimelig pris i dette området. I noen perioder kan det ta litt lengre tid dersom det er for lite bestillinger eller ekstra høy pågang. Da er det mulig med andre leveringsløsninger dersom man ønsker spare enda mer tid. Henting med eget og egnet kjøretøy kan for eksempel avtales. 

HAR LEVERINGSKLAR PLEN PÅ LAGER

Plenen til Nord-Norsk Ferdigplen A/S dyrkes i vakre Steigen. I løpet av 2022 har de rundt 70.000 kvm plen klar for levering. Vær gjerne litt i forkant med din bestilling. 

- Ja, vi samler jo opp bestillinger fra Bodøområdet og det er jo her man kan spare mye penger på fraktprisen. I tillegg er det å bestille ferdigplen fra et lokalt firma en miljøvennlig løsning, fortsetter daglig leder.

Han oppfordrer folk til å ta kontakt via email, uansett om man har spørsmål rundt det å legge ferdigplen, eller om man ønsker et konkret tilbud og ønsker bestille. Selv om sesongen nå i år går mot slutten, er det mulig å få plen i begynnelsen av juni i 2022, avslutter daglig leder Gjert-Are Valberg. 

Med rundt 70.000 kvm med dyrket gress i vakre Steigen har Nord-Norsk Ferdigplen A/S et bra lager å ta av, slik at du kan få ferdigplen raskt levert i Nord-Norge. Kortreist ferdigplen er i tillegg en miljøvennlig løsning.

LITT OM BEDRIFTEN:

Nord Norsk Ferdigplen har over 30 års erfaring med plenproduksjon og har ved hjelp av deres ekspertise innen jord og plantedyrking utviklet en ferdigplen av svært høy kvalitet, som er tilpasset det nord-norske klimaet.

Ønsker du lese mer om firmaet og hva de kan tilby se her. Ta  helst kontakt på e-mail eller ring etter kl.18.00 på hverdager på tlf: 99 41 20 95 (Gjert-Are Valberg). Du finner dem også på Facebook.