STILREN ELEGANSE: Dansk design i en lekker kombinasjon av treverk og stein.

Fremtidens
drømmekjøkken

Et kjøkken er ikke lenger bare et kjøkken. Hos HTH Kjøkkenforum står de klare for å finne de skreddersydde løsningene som skaper ditt drømmekjøkken. Men viktigst av alt er den daglige gleden og fornøyelsen som det helt riktige kjøkkenet gir. HTH ønsker at kjøkkenet ditt skal være en god investering som du har glede av i mange år og som øker verdien av boligen din.


Vi stiller høyere krav til kjøkkenet. Kjøkkenet vårt skal være gjestfritt og innbydende og gi en følelse av velvære. Trenden er å dra stua inn i kjøkkenet med åpen løsning og dette gjenspeiles i frontvalg og fargevalg. Hvordan vi har det på kjøkkenet har blitt like viktig som et innbydende bad og en hyggelig stue.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRALT PLASSERT: HTH Kjøkkenforum i Bodø ligger sentralt plassert i Påls Vei på Stormyra.

Det finnes ingen grenser lenger for hva man kan få til på kjøkkenet. Teknologi og funksjonalitet av høy kvalitet som ladestasjon til mobiltelefonen i integrert i benkeplaten, smarte hvitevarer, kamera i stekeovnen, koketopp med integrert ventilator og plass til robotstøvsugeren i sokkelen.

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER

Vi merker en stor endring i generasjonen som nå etablerer seg; man er mer opptatt av bærekraftig produksjon i alle ledd og smarte løsninger også på kjøkkenet.

Hos HTH har de bevisst valgt produkter som sikrer optimal holdbarhet og minst mulig belastning for omgivelsene. Ved å velge de rette materialer gjør de seg, som eneste danske produsent, fortjent til å bære Inneklimamerket.

Saken fortsetter under bildet.

SMARTE DETALJER: Integrert mobillading i kjøkkenbenken er bare en av mange smarte detaljer som gjør hverdagen enklere.

HTH fokuserer på bærekraft gjennom hele verdikjeden, og jobber for å tilby de mest miljøvennlige løsningene. Men de er aldri fornøyde med «godt nok». Derfor jobbes det hele tiden med å utvikle og forbedre kvaliteten og designet på produktene, samtidig som man tar hensyn til omgivelsene og medarbeiderne.

HTH gir deg dermed et godt kjøkken med god samvittighet.

Saken fortsetter under bildet.

AUTOMATISK BEKYMRINGSLØST: RørosHetta Sense har valgt å gjøre kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg. I kjøkkenhetten befinner det seg 11 smarte sensorer som automatisk settes i gang, forteller Linn-Brigithe Larsen hos HTH Kjøkkenforum i Bodø.

VERDENS SMARTESTE KJØKKENVIFTE

Deres nyeste og mest innovative produkt er RørosHetta Sense, verdens smarteste kjøkkenvifte. Du trenger kun å tenke på hvilke retter du ønsker å trylle frem, teknologien i kjøkkenhetten tar seg av resten.

God ventilasjon er viktig for helsa vår, og kjøkkenviften overvåker luftkvaliteten og sørger for at matos og annen forurensning byttes ut med frisk, ren luft. Kjøkkenhetten din gjør derfor en avgjørende jobb for inneklimaet ditt.

Saken fortsetter under bildet.

DINE GODE HJELPERE: Hos HTH Kjøkkenforum i Bodø finner du kunnskapsrike og dedikerte medarbeidere som står klare til å realisere din kjøkkendrøm. Fra venstre Linn-Brigithe Larsen, Kent – Andre Ophaug, Siv Breivik, Benedikte Stensrud og Helene Stork

RørosHetta Sense har valgt å gjøre kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg. I kjøkkenhetten befinner det seg 11 smarte sensorer som automatisk settes i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet. RørosHetta Sense er i gang allerede før det begynner å dampe fra maten, og fortsetter å jobbe for å fjerne alle rester av matlukt etter at du er ferdig. Selvfølgelig i stillemodus for å ikke forstyrre deg under måltidet.

Kjøkkenviften kommer med markedets mest avanserte komfyrvakt, appstyrt kontroll av luftkvaliteten i din bolig og skreddersydd i ønsket design.

HJELPER DEG MED MATERIAL- OG FARGEVALG

Farger i hjemmet har lenge vært populært, og vi ser at trenden nå også har inntatt kjøkkenet. I materialvalgene ønsker man å bringe naturen inn i kjøkkenet, og mange går for kombinasjoner av treverk og stein. Nordisk design er i vinden, og hos HTH får du det beste av dansk design for kjøkkenet.

Deres dyktige ansatte gleder seg til å hjelpe deg med å realisere din kjøkkendrøm!

 

HTH Kjøkkenforum Bodø

Telefon: 75 52 25 20

Epost: [email protected]

Eller besøk Påls vei 6, 8008 Bodø

Vi realiserer din kjøkkendrøm

HTH Kjøkkenforum Bodø