NYTT SAMARBEID: F.v: Vegard Skar, Teamleader Customer Success i PowerOffice. Kristin Marie Hardeland, Partnerasnvarlig i PowerOffice. Iren N. Tverå, rådgiver i Flex. Og Stig Otto Nilsen, administrerende direktør i Stadssalg.

Full fart
inn i fremtiden

Stadssalg AS har sitt hovedkontor i Bodø, og med stadig økende virksomhet over hele landet trenger de et regnskapsprogram som kan holde det samme tempoet. Det fant administrerende direktør for Stadssalg Stig Otto Nilsen hos PowerOffice Go.


Nå er det klart at Stadssalg AS inngår et samarbeid med PowerOffice.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier Stig Otto Nilsen i Stadssalg AS.

– Vi trengte et nytt og moderne system og når både vårt regnskapsbyrå Flex og PowerOffice anbefaler PowerOffice Go, så stoler vi på dem. Målet er at vi skal bruke mindre tid på å flytte penger med et effektivt system for fakturering, betaling og lønn, og at vi kan bruke mer tid på å tjene dem, understreker han.

– For oss i PowerOffice er det svært positivt å få Statssalg som kunde sier Vegard Skar, Teamleader Customer Success i PowerOffice. 

– Stadssalg er en hjørnestensbedrift i Bodø som har en omfattende virksomhet rundt i landet, og med den avanserte funksjonaliteten de trenger, er vi glade for å kunne finne gode løsninger sammen med dem. Vi har også et tett samarbeid med Flex for å løse alle utfordringene sånn at dette blir en enkel og god løsning for Stadssalg, sier Skar.

KJØRER INN I FREMTIDEN: Med Poweroffice Go på plass får Stig Otto Nilsen i Stadssalg AS en enklere hverdag. - Nå kan jeg og min stab ha fullt fokus på våre hovedoppgaver, vel vitende om at alt som omhandler regnskap og økonomi er i trygge hender, sier Stig Otto Nilsen. F.v: Vegard Skar og Kristin Marie Hardeland i PowerOffice. Stig Otto Nilsen, Stadssalg. Iren N. Tverå, Flex.

FORNØYD REGNSKAPSBYRÅ

Regnskapsbyrået Flex har hatt Stadssalg som kunde i flere år og har vært en viktig rådgiver når de skulle velge regnskapsprogram. 

– Vi er glade for å løfte Stadsslag over i et mer digitalisert system, sier rådgiver i Flex Iren N. Tverå. 

– Det at vi nå tar i bruk PowerOffice Go medfører at vi kan jobbe mer moderne og effektivt, konkluderer hun.

PowerOffice Go effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og regnskapsfører. Du sender meldinger direkte i PowerOffice Go med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

FORNØYD: Administrerende direktør i Stadssalg AS Stig Otto Nilsen er fornøyd med det nye samarbeidet med PowerOffice. – Vi gleder oss veldig til å komme i gang.

INSPIRERENDE SAMARBEID

For PowerOffice er det veldig inspirerende å få en så stor og avansert kunde som Stadssalg, noe som gjør at selskapet hele tiden må utvikle nye løsninger. 

– Vi skal som alltid lage gode standardløsninger som passer for alle, sier Skar. 

– Vi har gått fra at det er små og mellomstore bedrifter som velger oss, til at store bedrifter har begynt å tenke på hvordan man kan forenkle og koble sammen programmene. Svaret er at vi skal tilpasse PowerOffice Go sånn at programmet takler alle de andre systemene, og all informasjonen som kommer derfra. Det blir et fint samlingspunkt, utdyper Vegard Skar. 

DEN NYE BANDEN: Stig Otto Nilsen viser frem en av politibilene som ble brukt i innspilling av Olsenbanden. Vegard Skar fra Poweroffice og Iren N. Tverå fra Flex hører nøye etter den gode historien som blir fortalt om det gamle klenodiumet.

NY NETTSIDE

Stadssalg skal i disse dager lansere en ny nettside med live-auksjoner og stor trafikk. Det er blant annet her PowerOffice Go kommer inn for å forenkle prosessene. 

– Til syvende og sist handler det om å ha et regnskapsprogram som er enkelt å håndtere og som man kan stole 100 prosent på, sier Nilsen, og fortsetter: Det faktum at Poweroffice holder til her i Bodø gjør at all kommunikasjon blir enklere og det er betryggende å ha en sparringspartner så nært. 

– Nå kan jeg og min stab ha fullt fokus på våre hovedoppgaver, vel vitende om at alt som omhandler regnskap og økonomi er i trygge hender, avslutter Stig Otto Nilsen.