STOLT PRISVINNER: Vilde Nyvold Larsen (22) ble både rørt og lykkelig da hun ble kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland.

Vilde er fullstendig forelsket i jobben

Skrevet for Coop Nordland
17.08.2018 22:24

– Fantastiske kolleger, strålende kunder og spennende arbeidsoppgaver. Jeg kunne ikke ha funnet en bedre plass.

For Vilde Nyvold Larsen (22) er Coop Marked på Moldjord drømmestedet. Selv om hun fortsatt bare er vikar, så er dette en plass hun kunne se for seg på heltid.

På vei mot fagbrevet

Akkurat nå er hun i innspurten med lærlingetiden som barne- og ungdomsarbeider. Om ett år er forhåpentligvis fagbrevet på plass og da blir det et valg om hvilken kurs hun vil stake ut.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE KOLLEGER: Miriam Pettersen og butikksjef Jørgen Storhaug er begge veldig stolte over å ha Vilde Nyvold Larsen som kollega på Coop Marked.Som ansatt på Coop Marked er ingen dag er like og det passer Vilde perfekt. Dessuten legger hun usedvanlig stor vekt på å bistå kundene, koste hva det koste vil. Som da noen lurte på om butikken hadde gjerdepåler.

 – Dessverre, det har vi ikke. Men hvor mange trenger du, spurte hun.

Månedens medarbeider

Da svaret var kun én, var løsningen like om hjørnet. Vilde spurtet nemlig hjem og fant en som passet og dermed var det en særdeles lykkelig kunde som forlot butikken.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP STEMNING: De gode historiene sitter løst på butikken. Her er det Einar Karlsen som legger ut om helgas hendelser til Vilde Nyvold Larsen.Historien om den serviceinnstilte medarbeideren  nådde også inn til ledelsen hos Coop Nordland. Og de var ikke i tvil: – Vilde er månedens medarbeider i Coop Nordland.

 – Jeg ble både overrasket og kjempeglad, dette hadde jeg rett og slett ikke ventet, sier Vilde.

Saken fortsetter under bildet.

 HEST ER BEST: Vilde Nyvold Larsen har ridd siden hun var fire år og i dag er hun den lykkelige eier av de to islandshestene Veinur og Dimma.

Fullstendig hestefrelst

Hun er født og oppvokst i Beiarn, bort et steinkast fra butikken og på fritiden elsker hun å være sammen med sine to islandshester, Veinur og Dimma.

– Jeg har ridd siden jeg var 4 år gammel og hest er halve livet mitt.

– De sier at du må falle av hesten 100 ganger for å bli en god rytter?

– Da ligger jeg tynt an, for jeg har kun ramlet av tre ganger i min karriere.

– Som en ekte beiarværing er du vel også en pasjonert laksefisker?

– Nei, på ingen måte, det overlater jeg til turistene. Men jeg blir gjerne med ut på sjøen hvis noen inviterer på en fisketur i båt.

Saken fortsetter under bildet.

STORTRIVES I BEIARN: – Jeg setter stor pris på roen og den fantastiske naturen i Beiarn og er ikke fristet til å flytte med det første, sier Vilde Nyvold Larsen. – Du er ikke fristet til å flytte til et større sted?

– Nei, egentlig ikke. Jeg stortrives med roen og naturen her. Det passer meg helt perfekt.

– Hva er det beste med Beiarn?

– Godt miljø, herlig natur, alle kjenner alle og det er lite stress her. Og verdens beste Coop Marked-butikk.