EN NY VERDEN: Nordic Atmosphere er årets store designnyhet. Den bygger på de mest aktuelle og etterspurte trendene akkurat nå innen design og livsstil

Garantert
hjemmeseier

Kjøkkenet er husets hjerte og nå kommer HTH med en design-nyhet som er hentet rett inn fra det skimrende, nordiske lyset.


– Stadig flere innser at det er på kjøkkenet det skjer. Det er her du blir møtt med åpne armer og kjærlighet. Det er her du både lader opp og slår deg løs, sier Siv Breivik, daglig leder hos HTH Kjøkkenforum i Bodø.

DRØMMENES TEATER

Og nå kommer Nordic Atmosphere, en modell som allerede har rukket å bli særdeles ettertraktet. Her kombineres et renskåret, nordisk uttrykk med effektive løsninger som gjør matlagingen til en drøm.

– Dette er et kjøkken som utstråler ro og harmoni. De slanke fremskutte panelene og matchende håndtakene er uten tvil Nordic Atmospheres designmessige egenart. Men nyheten inneholder også en lang rekke andre designdetaljer og muligheter. Dette er et kjøkken du skal oppleve, berøre og føle, understreker Breivik.

Saken fortsetter under bildet.

KONTRASTFULL RAMME: Det riflede glasset i vitrineskapet er omgitt av en enkel, matt sort aluminiumsramme. Det diskré sorte håndtaket går i ett med rammen, og sammen med det mørke, helfinérte skapet er de en vakker kulisse for innholdet

FORTROLIG ELEGANSE

De riflede frontene i mørk eikefinér flyter sammen i rene linjer er en vakker detalj som går igjen i glassdørene på vitrine- skapene. Sammen med skuffefronter i Mørk Sand skaper de en elegant og fortrolig atmosfære.

Dette er et kjøkken hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene:

– Finérretningen på Nordic Atmosphere er loddrett. Sammen med modellens loddrette paneler bidrar det til å gi fronten sitt helt eget unike uttrykk, poengterer Breivik.

I dag har du ubegrensede muligheter når du skal skape drømmekjøkkenet:

  • Ventilator integrert i kjøkkenøya
  • Mobillader integrert i benkeplater
  • Egen garasje for robotstøvsuger
  • Uttrekkbare høyskap
  • Bredt utvalg av farger, flater og materialer

LYTT TIL ERFARNE FAGFOLK

Og når mulighetene er så mange, er det betryggende å vite at hos HTH Kjøkkenforum i Bodø er du i trygge hender. Enten du skal kjøpe ditt første kjøkken, oppgradere eller bytte ut det gamle:

– Det handler om å utnytte rommet maksimalt, skape en optimal arbeidsflyt mellom vask, kjøl og frys og koketoppen, sier Breivik.

Saken fortsetter under bildet.

VI HJELPER DEG: – Trenger du råd, tips eller veiledning, er det bare å komme innom. Våre fagfolk står klare til å bistå deg, sier daglig leder Siv Breivik hos HTH Kjøkkenforum i Bodø.

I tillegg må du ta hensyn til hvordan belysningen skal bli god, samtidig som den glir sømløst inn i resten av kjøkken-designet. Hos HTH møter du kunnskapsrike og erfarne fagfolk som guider deg fra A til Å. Og her finner du også en rekke produkter som gjør hverdagen enklere og bedre.

EN VERDENSNYHET

Som for eksempel «Sense» fra RørosHetta. Som første produsent i verden har de integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet. Dermed trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien vår for resten. Lydløst og bekymringsløst.

Hvis du elsker å lage mat, kan to ovner være en lur investering. Gjerne en større hovedovn og en litt mindre som også kan levere damp- og mikrofunksjoner.

En annen smart løsning, er Quooker. Dette er en vannkran som leverer både kaldt og kokende vann. Den kan også leveres med mulighetene til å servere vann med kullsyre. Nå kan du parkere vannkokeren en gang for alle.

Saken fortsetter under bildet.

PRAKTISK OG PENT: Quooker er en vannkran som leverer både kaldt og kokende vann. 

BAD OG GARDEROBE

Hos HTH Kjøkkenforum i Bodø finner du også gode løsninger til bad og garderobe. Og har du først blitt forelsket i ditt Nordic Atmosphere kjøkken, så vil du gjerne overføre denne følelsen til badet.

Og de varme fargene og levende naturmaterialene fra Nordic Atmosphere-elementene gir badet et eksklusivt utseende.

Det store runde speilet og det myke lyset forsterker det vakre uttrykket til løsningen. De svevende skapene gjør, sammen med den lyse benkeplaten, designet lett og minimalistisk.

Saken fortsetter under bildet.

DET NORDISKE BADET: Det store runde speilet og det myke lyset forsterker det vakre uttrykket til badeløsningen hos Nordic Atmosphere. De svevende skapene gjør, sammen med den lyse benkeplaten, designet lett og minimalistisk.

EN DEL AV FAMILIEN

– Nordic Atmosphere er rett og slett noe helt nytt som virkelig har truffet hjertet hos kundene våre, sier Breivik.

Kanskje ikke så rart, når materialvalget og fargene er inspirert av naturen som omgir oss. Kombinert med klassiske design- løsninger og de beste håndverkstradisjonene, blir Nordic Atmosphere ikke bare et kjøkken.

Det blir en del av familien.

Du kan leser mer om HTH Kjøkkenforum Bodø her.