Julegavetipset fra Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS er en Hemsedal Bålpanne. Foto: Fagflis

Gaven som varmer

Bodø Varme- Flis og Steinsenter tilbyr alt fra fliser til peiser og ovner. Daglig leder Tor- Erik Holst Andersen har det perfekte gavetipset til de som trives utendørs.

Hva er deres beste tips til årets julegave?

- Vi anbefaler en Hemsedal rentbrennende bålpanne som årets julegave. 

Hvorfor er dette en bra gave?

- Ikke bare gjør den at man kan kose seg ute selv om været er kjøligere, men den innbyr til hyggelige og sosiale stunder med familie og venner.  Bålpannen er i syrefast stål, gir nesten ingen røyk fra bålet og er lett å tenne opp i. Pris er 3.490,- kroner. 

Hemsedal Bålpanne veier kun 7 kg og er derfor enkel å ta med seg. Bålpannen finnes også i en mindre variant som er 50 cm bred. Foto: Fagflis

Hvem passer denne gaven for?

- En bålpanne som dette passer for alle som har et uteområde hjemme, på hytta eller på campingen, og som ønsker å skape litt ekstra hygge og varme utendørs. 

En bålpanne er med å skape en hyggelig ramme for koselige sammenkomster med familie og venner. Foto: Fagflis

Hvordan kan gaven kjøpes?

- Ta gjerne turen til butikken. Bodø Varme- Flis og Steinsenter holder til i Notveien 17. Her er det blant annet en stor utstilling av ovner, alt fra peisovner og pizzaovner til bålpanner. Ønsker du reservere en bålpanne kan du gå inn her og velge "klikk og hent".  Se ellers nettsiden for mer informasjon og kontaktdetaljer og følg dem gjerne på Facebook