DEN BESTE JULEGAVEN: – Et gavekort til Stormen Konserthus er den perfekte julegaven for deg som vil gi det lille ekstra, sier salgs- og markedssjef Benedicte Kilvær Eilertsen. Her i full julestemning, flankert av Synne Marie Tømmerberg og Jonas Jørgensen Moe.

– Gi en opplevelse som varer livet ut

Skrevet for Stormen konserthus
11.12.2018 09:00

I en hektisk hverdag hvor livet stormer forbi, trenger alle et lite pusterom. Hva er da bedre enn å skjenke dem en opplevelse for livet.

Sørvestkulingen pisker regn og sludd vannrett gjennom glatte gater. Men inne fra Stormen Konserthus lyser det varmt. Og lytter du nøye kan du høre ekkoet av applaus. Et hint av en fiolin i F-dur. Rislende latter. En besnærende barytonsax. En taktil tango.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLENDE STRYKERE: 26. januar kl. 19:00 kommer legendariske Juilliard String Quartet på besøk. Med utallige Grammy-priser i kofferten, er dette et av årets høydepunkter.

 – Bli med inn, da vel!

For det er nettopp dette som er Stormen Konserthus. Et bygg fylt med opplevelser. Triste og glade, tunge og lette. Ord og musikk. Dansende drømmer. Et sted hvor du kan glemme deg bort. En sal hvor du kan minnes det som var. Et hus med sjel. En vennlig hånd som strekker frem hånda og sier: – Bli med inn, da vel!

Saken fortsetter under bildet.

POETISK MAGI: 26. januar kl. 13:00 inviteres du til en interaktiv forestilling om alt det vakre som kun finnes når det er mørkt. Ta på deg hodetelefonene og bli med inn i den fremmede skogen.

En utstrakt hånd

Og én ting er alt du selv har fått oppleve. Alt du kommer til å få oppleve. Men nå har du sjansen til å være nettopp den som strekker frem hånda og sier: – Bli med inn, da vel.

 Nå er det du som kan sørge for at den eller de du bryr deg om får den samme muligheten.

Saken fortsetter under bildet.

ROCK’N I SITT ESS: 15. februar klokken 21 stiller Oslo Ess på Sinus-scenen i en akustisk tapning. Dette er norsk rock på sitt beste og her blir det kassegitarer og mandoliner i en intim vinter-setting.

 – Et gavekort til Stormen Konserthus er den perfekte julegaven for deg som vil gi det lille ekstra, sier salgs- og markedssjef Benedicte Kilvær Eilertsen.

Der tiden står stille

Hun er overbevist om at vi alle trenger disse små øyeblikkene i en ellers travel hverdag. En time eller to hvor mobilen ikke ringer, hvor det er ingenting som haster. Hvor tiden står stille.

Saken fortsetter under bildet.

SUPER-RAPPEREN: 23. februar kl. 22.00 kan du oppleve fenomenet fra Balestrand, som har klart å bli en av Norges mest populære artister – uten å ha et stort plateselskap i ryggen. 

– Kanskje har du en spesiell sang som betyr mye for deg. En artist som var viktig på et avgjørende punkt i livet? Eller du bare har lyst til å synke inn i klassiske mesterverk, le hjertelig av verbale krumspring der oppe på scenen. Kjenne på friheten i elgitarens hyl.

Saken fortsetter under bildet.

BARNAS FAVORITTER: 7. mai klokken 16:30 og 18:00 kommer Riksteateret med oppfølgeren til en av sine største suksesser de seneste årene: ”Bukkene Bruse på badeland”. Denne gangen lager de rumpebrann

Skap en festaften

Et gavekort skaper så mye. Først den fascinerende forventningen frem mot forestillingen. Så selve opplevelsen. Deretter minnene du alltid vil bære med deg.

Saken fortsetter under bildet.

SPEKTAKULÆR FEST: 15. februar kl. 21:00  er klart for dampende latino-scener når El Muro slår seg sammen med Cyrena Drusine og Steinar Refsdal – kjent fra Norske Talenter.

Et gavekort er også perfekt til dem som kanskje ikke synes de kan ta seg råd til å ta med hele familien på en forestilling. Nå har du sjansen til å skape en kulturell festaften for nettopp dem.

Saken fortsetter under bildet.

MAMMA MIA!: 9. og 10. oktober kommer endelig suksess-showet ”Thank you for the music: Vi elsker ABBA” til Bodø. Med Inger Lise Rypdal, Rita Eriksen, Espen Grjotheim, Tommy Fredvang og Jannike Kruse. Dette kan du bare ikke gå glipp av.

 

Et gavekort er en fribillett inn til den kunstneriske godteributikken, hvor mottakerne kan velge og vrake, vel vitende om at varen allerede er betalt. De skal kun la seg begeistre over smaken, lukten, fargene og tonene.

Vil du gi en god opplevelse i gave? Gavekort fås kjøpt i billettskranken i Stormen Konserthus, eller du kan trykke her.