PÅ JOBB MED SOKK: To brukne tær var ingen hindring for Chanett Breivik. Hun stilte på jobb, med en sokk på den skadde foten.

Gikk på jobb
med knekte tær

Skrevet for COOP NORDLAND
09.12.2019 19:21 - OPPDATERT 09.12.2019 19:50

En travel småbarnsmorgen endte med to knekte tær, men det stoppet ikke Chanett Breivik (30). To Paracet og en ullsokk på foten var nok til å starte arbeidsdagen på Coop Extra.

– Det gjorde ubeskrivelig vondt.

Chanett Brevik kommer aldri til å glemme den morgenen hvor hun hadde det litt for travelt. Hun smalt foten i sofaen, noe som førte til brudd i to tær.

NEKTET Å VÆRE HJEMME

– De fleste hadde kanskje dratt til legen og sikret seg en sykemelding?

– Nei, det var helt uaktuelt. Du kan jo jobbe selv om det gjør litt vondt. Det går helt fint å sitte i kassa, for eksempel.

IMPONERT SJEF

Denne innsatsen mente butikksjef Johann Olav Randolf Nilsen så definitivt fortjente heder og ære. Noe en enstemmig jury var helt enig. Dermed ble Chanett kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland.

– Veldig overraskende og kjempehyggelig. Jeg ble nok litt rørt, det må jeg innrømme, sier 30-åringen.

I STORM OG STILLE

Selv er hun født og oppvokst på Stokmarknes. Hun er utdannet servitør og siden Stokmarknes er Hurtigrutens vugge, måtte det jo bli jobb om bord. I 2,5 år seilte hun med ”Nordkapp”.

– For å si det sånn, du ble fort vant til å holde balansen når vinterstormene herjet som verst.

Saken fortsetter under bildet.

VERDENS BESTE JOBB: – Jeg stortrives på Coop Extra Stokmarknes. Dette er verdens beste jobb med supre kolleger, sier Chanett Breivik.

DRØMMEJOBBEN

Men da Coop Nordland skulle åpne en ny Extra på Stokmarknes, fikk hun sjansen til å bli med på laget. Noe Chanett har satt stor pris på:

– Det å få lov til være med å bygge en butikk fra grunnen av har vært både en stor ære og ekstremt lærerikt.

Chanett har helt bevisst gått inn for å lære seg så mange funksjoner som mulig, slik at hun alltid kan steppe inn der det trengs, enten det er på frukten, på kjølerommet eller å håndtere melkeleveransene.

– Så må jeg også få understreke at jeg har verdens beste kolleger. Vi har det fantastisk trivelig sammen på jobb. Det er sånn at du gleder deg til neste arbeidsdag.

INGEN HELG UTEN TACO

Chanett har samboer og to barn på fem og åtte år. Fritiden tilbringer hun gjerne ute i den ubeskrivelig vakre Vesterålsnaturen. Og favorittmaten?

– Jeg er ikke den som trives best på kjøkkenet, det var tross alt servitør jeg utdannet meg som. Men én ting er helt nødvendig og det er taco på fredag. Uten det blir det aldri helg.