-Vi feirer Fårikålens dag, 26. september, med en morsom konkurranse i butikken. Her kan kundene gjette vekta på et lam, og de som er nærmest vinner et helt lam fullt av skikkelig kvalitetskjøtt! Det sier Renita Alme, butikksjef på Eurospar Hunstad.
Og i anledning Fårikålens dag, viser vi her hvor enkelt det er å tilberede:
Beregn 400 gram kjøtt, og 400 gram kål per person.
1) Start med ett lag kjøtt, med fettsiden ned, og legg lag på lag med kål og kjøtt.
Strø salt og pepper mellom lagene.
2) Hell på vann, kok opp.
3) Etter oppkok: Sett på lokk og senk varmen.
4) La fårikålen trekke til kjøttet løsner fra benet - ca 2.5 timer.
5) Serveres rykende varm med kokte poteter.
Og trenger du råd til hvordan maten best kan tilberedes, kan du trygt be om hjelp i ferskvareavdelingen.
-Vi er her for å gi råd og tips til tilberedning av maten vi selger, så det er bare å spørre om hva som helst, sier ferskvareansvarlig Åse Sæbø.
-Det beste vi vet er å kunne hjelpe kundene våre til å servere fantastisk mat hjemme!
Resten av butikken vil også være klar for storinnrykk i helga, med en innbydende frukt- og grøntavdeling, en ferskvaredisk med fersk fisk og mørt kjøtt - og ikke minst: Knallgode tilbud!
- Hver fredag og lørdag har vi hele -40% på alt til taco fra Old El Paso og Santa Maria, og denne uken har vi blant annet tilbud på karbonader fra Gilde, pizza fra Dr.Oetker og surret svinestek i ferskvaren, forteller butikksjefen.
Eurospar Hunstad ønsker hjertelig velkommen til en hyggelig helgehandel!