ALLTID KLARE TIL INNSATS: Enter Service er din garantist for at du får løsninger i verdensklasse levert av ledende fagfolk. Fra venstre Pia Pedersen, Jøran Nohr og Joakim Andreassen

Gjør døren høy,
gjør porten vid

De begynte som en lokal spesialist på porter. I dag tilbyr Enter Service et bredt spekter av tjenester til et stadig økende marked.


I det hele tatt, det finnes nesten ingen begrensninger for hvilke områder Enter Service kan bistå deg og din bedrift. Trenger du en skyveluke med brannsikkert glass, så fikser de det.

URBANE STÅLDØRER
Privatmarkedet er også viktig for Enter Service, hvor stadig flere garasjer er sikret med en port fra Hörmann. Noe som er nytt, men som har blitt populært er dører av stål - til bruk i boliger.

Saken fortsetter under bildet.

URBAN SJARM: Med innvendige ståldører kan du trylle frem en urban og klassisk sjarm i boligen din.

– Her kan du, på en helt ny måte, designe ditt unike bomiljø. Med moderne og miljøvennlig produkter får du sjansen til å gjenskape urban sjarm og en helt spesiell, industriell karakter, sier selger Pia Pedersen.

VIKTIG VEDLIKEHOLD
Men én ting er installering og montering, vel så viktig er godt vedlikehold. Enter Service tilbyr en serviceavtale på dine porter og lastesystemer.

– Dette sikrer og forlenger produktets levetid, og gir deg som bruker en lavest mulig levetidskostnad på din investering, poengterer Nohr.

Porter og lasteramper består av bevegelige deler som dag ut og dag inn utsettes for slitasje, ofte gjennom tidvis røff bruk. Deler som slites vil før eller senere være nødvendig å skifte ut.

Saken fortsetter under bildet.

PRIORITER PORTEN DIN: Gode og solide porter er alfa og omega for å skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø.

Med en serviceavtale hos Enter Service kan du komme problemene i forkjøpet. Det er nemlig svært god butikk å bytte ut slitte og defekte deler før det hele ender med en særdeles uønsket driftsstans.

– Det har gått fryktelig fort, men så har vi også hatt det utrolig gøy underveis.Administrerende direktør Jøran Nohr prøver å oppsummere status mens telefonen kimer og eposten tikker inn fortløpende.

UTVIDER VIRKSOMHETEN
Enter Service har utvidet sitt dekningsområde og har i dag en medarbeider på Sortland, to på Mo og én i Bjerkvik:

 Vi har nettopp overtatt Sør-Troms for Hörmann, som er en av verdens ledende produsenter av industri- og garasjeporter, forteller Nohr.

Saken fortsetter under bildet.

NYE OMRÅDER: – Vi jobber hele tiden med å utvide både porteføljen vår og nedslagsfeltet, sier administrerende direktør Jøran Nohr i Enter Service.

De er allerede i full gang, blant annet med montering av en rekke gitter og fastfelt på kjøpesenteret Arena Larsneset. De har også vært inne og montert porter hos Norges Brannskole i Tjeldsund og på Lofoten Biomarine på Værøy.

SOLID PORTEFØLJE
Men parallelt med dette har selskapet også bygget ut sin portefølje og kan i dag tilby løsninger på mange områder, både til næringslivet og private:

  • Leddheiseporter
  • Hurtigporter
  • Dukport
  • Lastehus
  • Kjøle- og fryseromsporter
  • Rulleporter
  • Brannsikring
  • Områdesikring

Saken fortsetter under bildet.

SIKKER OVERVÅKING: Enter Service er en sertifisert forhandler av EagleEye kameraovervåking, det eneste overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden disse befinner seg.

 

Når det gjelder områdesikring, så er også Enter Service en sertifisert forhandler av EagleEye kamera- overvåking:

– Dette er det eneste overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden disse befinner seg. Systemet er basert på unik og kryptert teknologi, sier Joakim Andreassen.

Saken fortsetter under bildet.

 SOLID SIKRING: Med pullerter fra Hörmann er du godt rustet til å sikre adkomsten til et område du har ansvaret for.

FLEKSIBEL SIKRING
Under dette temaet finner vi også alt fra lås og sikring til bommer og pullerter. Og nei, her handler det ikke om fortøying av båter, men en profesjonell måte å sikre adkomst i områder med stor trafikk.

– Vi har både faste og mobile løsninger som gjør at du som bedrift eller arrangør kan være trygg på at sikkerheten er ivaretatt. Du er sikret smidig trafikkflyt og en effektiv bruk av området, sier Nohr.

Du kan lese mer om Enter Service her.