Gjør et kupp
midt i sentrum

Elektronikkjeden Elon ble etablert i Glasshuset for litt over to år siden og er den eneste butikken i sin genre i Bodø sentrum. Butikken ligger i første etasje på Koch Kjøpesenter og har blitt en stor suksess. Kjeden kom til Norge i 2017 og er nå den raskest voksende elektrokjeden i landet.


TOPP SERVICE

– Vårt mål er å tilby kundene topp service fra a til å, sier butikksjef Svein Heldal.

– Vi har et stort utvalg av TV, hvitevarer og alt man trenger til kjøkkenet. For tyngre varer som vaskemaskin, kjøleskap og komfyr har vi fri utkjøring innenfor 25 kilometer, noe som kundene setter stor pris på. Vi kan også bære varene inn å ta med gammelt utstyr mot et lite gebyr. Vi har også praktisk varelevering rett utenfor Glasshuset hvis man ønsker å ta transporten selv, sier butikksjefen.

Du får god hjelp av de ansatte til å finne den rette varen til ditt hjem. Her er  Frank Kvaarnes foran et Miele kjøleskap

DATA OG TELEFONI

Elon har også et stort utvalg av datamaskiner og mobiltelefoner. 
– Vi hjelper gjerne kundene hvis de har problemer med disse varene og alle er velkommen så ser vi på det sammen, sier Heldal.

Hos Elon finner du et godt utvalg av diverse vaskemaskiner

BLACK WEEK

Hva gjør så Elon i forbindelse med black week? 
– Vi kjører et stort salg på alle typer hvitevarer med rabatter på 20-50% så her er det mulig å gjøre et kupp. 

– Vi har også et eget «black week-bord» med svært gode priser på blant annet kjøkkenmaskiner, blender, Air Fry og isbitmaskin, så her er det bare å komme innom for en god handel, sier Heldal og viser oss bordet som bugner av gode tilbud.

Her finner du svært mange flotte julegaver. Her ser du black week-bordet med ekstra gode tilbud

FREMTIDEN

Elon er godt etablert på Koch kjøpesenter og trives med å være midt i sentrum. 
Har dere store planer for fremtiden? 
– Planen er at vi skal begynne å selge kjøkken, men det får vi komme tilbake til etterhvert. Velkommen innom for en hyggelig handel, avslutter butikksjef Svein Heldal.

Trenger du ny komfyr er Elon et naturlig valg