BOBLENDE SUKSESS: – Vi ser at stadig flere ønsker seg et spabad og dette er virkelig en god investering både med tanke på hygge og velvære. Det er også med på å holde kroppen din myk og smidig, forteller daglig leder John Harald Bjarnesen hos Bodø Markise- og Persiennefabrikk.

Helse i hver dråpe

Med ditt eget spabad kombinerer du intenst velvære med ren helsebot.

– Vi har flere kunder som har slått fast at kroppen er som ny etter en time eller to i badet, sier daglig leder John Harald Bjarnesen hos Bodø Markise- og persiennefabrikk (BMP).

«ALLE VIL HA SPA»

Etterspørselen etter spabad har økt voldsomt og akkurat nå har BMP 26 bad på tur fra fabrikk. Med et bredt utvalg av modeller i ulike størrelser og prisklasser er det stadig lettere å finne et bad som passer til nettopp dine behov.

Etter et år hvor mange har vært tvunget til å bruke hjemme- kontor, er det flere som har kjent på stive skuldre og nakke- smerter. Da er massasje i et boblende spabad den perfekte oppskriften på å løse opp muskler og ledd.

Saken fortsetter under bildet.

HELSE OG KOMFORT: Et spabade er den perfekte kombinasjonen av god helse og ekte komfort.

ERFARING OG KOMPETANSE

BMP er en ledende forhandler av spabad og sitter med lang erfaring og tung kompetanse innen området.

– Vi er direkteimportør uten mellomledd, der vi selv har designet og valgt deler i produksjonen på våre spa. Dette betyr at du som kunde er sikret den beste kvaliteten, optimale priser og rask levering, sier Bjarnesen.

TILPASSET ALLE FORHOLD

Et spabad koster i dag mellom 55.000 kroner og 150.000 kroner. Du får modeller som passer på terrassen, i hagen og

på hytta. Og særlig det siste har blitt veldig populært.

Det er noe helt eget å senke deg ned i varmt vann, omgitt av fredfull natur og fuglekvitter. Eller nordlys, forteller Bjarnesen. BMP har et stort delelager i Bodø og egne serviceteknikere som raskt kan stille opp hvis noe skulle gå galt.

RENT VANN ER ENKELT

Så er det mange som lurer på om det er vanskelig å holde vannet krystallklart. Og svaret på det er enklere enn du kanskje skulle tro:

I dag kan behandlingen av vannet i stor grad skje automatisk, selv om du også kan gjøre dette manuelt. Vår påstand er at hvis du setter av fem-ti minutter én gang per uke, så er du sikret klart og sunt vann i spabadet ditt, forsikrer Bjarnesen.

Her er seks gode råd for perfekt vedlikeholdt vann:

  • Balanser vannet i massasjebadet
  • Utfør en grunnbehandling ukentlig
  • Desinfiser vannet på en virksom måte
  • Filtrer vannet tilstrekkelig
  • Skift ut vannet regelmessig, eksempel: ved bruk av badet
  • 2 ganger pr uke, bør vannet skiftes minimum 2 ganger per år
  • Vedlikehold vannet i massasjebadet etter en plan