KLAR FOR NYE OPPDRAG: Haaland Bodø gleder seg til å bli med på å realisere det nye hotellet til Petter Stordalen i Sjøgata. F.v: Mikael Østensen, Lennart Furebotten, Roy Berntzen, Stian Rolandsen, Eirik Moen, Geir-Vidar Guttormsen, Johnny Wiik og Rema André Wågan.

Helt i hundre
med Haaland

Skrevet for Haaland Bodø
17.12.2018 08:38

De startet forsiktig for 2,5 år siden. Nå er de 69 ansatte, har kapret Stordalen-hotellet og satser på 100 ansatte innen 2020.

 – Hadde noen fortalt meg dette da vi satte i gang, så hadde jeg avskrevet dem som utilregnelige.

 Daglig leder i Haaland Bodø, Remi Wågan, ser seg rundt i selskapets nye lokale i Påls vei. Også her er det hektisk aktivitet for å få de siste detaljene på plass. Tempoet er i det hele tatt svært høyt i alle ledd av organisasjonen.

 Kapret hotell-kontrakt

Akkurat nå er de i gang med full prosjektering av jobben de skal gjøre for Petter Stordalens nye hotell i Sjøgata. Her er Haaland Bodø inne med alle de tekniske fagene, elektro, ventilasjon, rør og automasjon.

 Dette er en jobb til over 60 millioner som vil omfatte 30 fagfolk og vare til 2020.

Saken fortsetter under bildet.

KOMPLETT KONTROLL: Kundene til Haaland Bodø trenger kun å forholde seg til ett telefonnummer. Resten ordner fagfolkene. – Vi har vært med på en eventyrlig reise siden starten og dette er bare begynnelsen, sier daglig leder Remi Wågan.

 Tung kompetanse

– Vi er ydmyke over å få denne tilliten, samtidig som vi liker å tro at bedriften i dag besitter en så tung kompetanse i alle ledd, at vi blir et naturlig valg på slike prosjekter, sier Wågan.

Fra før er deallerede tungt inne i blant annet Meierikvartalet og de har ansvaret for alt av blikkenslagerarbeid på Bodø 360-bygget.

Omfattende Salten-satsing

I tillegg har de etablert Haaland Salten på Fauske, hvor man i løpet av kort tid har gått fra 8 til 18 ansatte.

– Det er et klart poeng for oss å være tilgjengelige i hele Salten, både på prosjekter og hjemme hos folk, sier Wågan.

Saken fortsetter under bildet.

EKTE BADE-GLEDE: Oana Mihaela Berntzen sørger for at kundene får komplett bistand, uansett hva du trenger å få gjort på badet ditt.

Bygger eget showroom

Siste nytt i Bodøer installering av eget showroom for baderom, hvor kunder kan komme for å få hjelp til alt fra et nytt toalett til en komplett renovering.

– Du trenger kun å forholde deg til én person, så koordinerer vi alt det andre som skal til for at du skal bli fornøyd, sier Wågan.

Og dette er da også en del av grunnfilosofien til et selskap som tilbyr et bredt spekter av tjenester, du trenger kun ett telefonnummer. Resten fikser de.

Jakter på flinke fagfolk

Så sier det seg selv at et firma i så sterk vekst, trenger flere fagfolk. Derfor har Haaland Bodø satt i gang et omfattende lærlingeprosjekt, hvor det i dag er 17 under opplæring.

– I tillegg har vi et tett samarbeid med NAV og Bodø Industri. Vi har et sterkt ønske om å ta på oss en del av samfunnsansvaret med å hjelpe folk inn i arbeidslivet, understreker Wågan.

PRESTISJE-PROSJEKT: – Det betyr mye for oss å kapre et stort hotell-prosjekt med  alle tekniske fag. Det er et bevis på at vi har tung kompetanse i selskapet og at kundene stoler på oss, sier daglig leder i Haaland Bodø, Remi Wågan.

Offensiv fremtid

Haaland Bodø regner med ytterligere vekst, i takt med en fylkeshovedstad som er i rivende utvikling. Bare i dag ruller det 30 biler med den umiskjennelige Haaland-logoen rundt om i byen.

  – Jeg tror nok ikke vi overdriver når jeg sier at vi kommer til å være 100 ansatte i 2020.

 I takt med dette er selskapet også i gang med å omstrukturere organisasjonen, som i dag består Haaland Elektro, Haaland VVS og Haaland Norluft.

 – Vi etablerer et felles selskap, slik at alle tjenester samles under Haaland Bodø, sier Wågan.